Filippinerne

Tre tropiske øer med flotte strande

17 dages rejse fra
16.990,-

1 nat Cebu, 4 nætter Malapascua, 4 nætter Bantayan og 5 nætter Moalboal

Efter en enkelt overnatning i havnebyen Cebu står den på øhop til to af Filippinernes skønne øer. Første stop er Malapascua, der er så lille, at du nemt kan gå rundt om den på en formiddag. Her kan du virkelig komme ned i gear på den kridhvide strand og bare fortabe dig i udsigten ud over det helt turkisblå vand. Malapascua har også nogle af Filippinernes bedste dykkersteder med gode muligheder for at se hajer, søheste og mantarokker.

Den næste ø, du skal til, er Bantayan, der kun sjældent besøges af turister, men som har dejlige strande, små byer, grotter og markeder. Her kan du slappe af på stranden eller tage på udflugt i mangroven, alt efter hvad du har lyst til. Uanset hvad bliver du ikke overrendt af andre turister.

Det sidste sted, du skal besøge er Moalboal på øen Cebu, hvor Panagsama Beach er kendt for sit fredede koralrev. Find snorkelmasken frem eller nyd blot den skønne strand og vandet. Du skal på en spændende vandretur til Kawasan-vandfaldet og Osmena Peak.

Rejsen i billeder

Smuk strand på Malapascua
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Kawasan vandfaldet
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Koralrev ud for Malapascua
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Et kig ind på øen

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Cebu
 3. Cebu - Malapascua
 4. Malapascua
 5. Malapascua
 6. Malapascua
 7. Malapascua - Bantayan
 8. Bantayan
 9. Bantayan
 10. Bantayan
 11. Bantayan - Moalboal
 12. Moalboal
 13. Moalboal
 14. Moalboal
 15. Moalboal
 16. Moalboal
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
16.990,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne.

“Verdens smukkeste øhav” kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på – Filippinerne er stærkt vanedannende…

Dag 2

Velkommen til Cebu!

I dag ankommer du til havnebyen Cebu, der er den næststørste by i Filippinerne.

Her er gamle, spanske kirker og fæstninger og naturligvis Magellans kors, der blev opført i 1521 på ordre af Ferdinand Magellan – den portugisiske søfarer, der sejlede under spansk flag og blev dræbt få dage efter korset var blevet rejst i spaniernes første forsøg på at få fodfæste i Filippinerne. Du kan se statuen på det sted, han blev dræbt, når du besøger Lapulapu Shrine. En af de mest spændende seværdigheder i Cebu City er The Taoist Temple, der er kæmpestort og virkelig prægtigt med sit pagodetag og dragefigurer. Her er også gode shoppingcentre, hvor du kan købe et gode, billige skjorter, noget lækkert tøj til sommergarderoben eller et par lokale souvenirs med hjem.

Cebu by
Katedralen
Magellan's kors
San Pedro fortet

Dag 3

Videre til skønne Malapascua

I dag ankommer du til Malapascua – en lille bitte ø, der ikke er større, end at du kan spadsere hele vejen rundt på en formiddag.

Der er kun en barrio (lille by) på øen. Her findes en charmerende, lille kirke, som er hjem for den berømte Desamparados Shrine: en lille trædukke. Dukken har ry for at have reddet beboerne fra brande og tsunamier. Den er skabt som en kvinde, og ifølge legenden kan den ikke brænde. Den vokser efter sigende også! Folk kommer langvejs fra for at hente held hos hende.

Fantastiske strande
Glade børn
Skøn udsigt udover vandet
En af de dejlige, små strande
En af de lokale udriggerbåd, som kaldes en banca-båd
Smukke Malapascua

Dag 4 - dag 6

Nyd vandet og stranden på Malapascua

På Malapascua kan du virkelig komme ned i gear på den kridhvide sandstrand. Der er en afslappet stemning på øen. Biler er forbudt på Malapascua, og musik må kun spilles til kl. 22 i hverdagene og til midnat i weekenderne.

Malapascua er regnet blandt landets absolutte top 5 dykker-destinationer. Her er krystalklart vand, og der er god mulighed for at se rævehajer, hammerhajer, mantarokker og pygmæ-søheste. Der er masser af dykkersteder rundt omkring på øen, nogle af dem er op til tredive meter dybe, så der skal du have dykkercertifikat. To af de bedste øer at dykke ved er Gato island og Calamangan Island, hvor du kan se søslanger, hvidtippede revhajer og blæksprutter!

Du behøver ikke at være en erfaren dykker for at udforske øens spændende undervandsliv og smukke koralrev! Du kan snorkle direkte fra strandene, men der er mere at se på, hvis du tager på en snorkeltur med båd, hvor du bliver sejlet hen til gode steder med masser af fisk.

Nyd livet på stranden!
Glade børn der leger på stranden
Flere både der ligger på det hvide sand
Et smukt koralrev
Udsigt udover vandet
Måske ser du en haj ved Malapascua?

Dag 7

Velkommen til Bantayan!

I dag kommer du til Bantayan - en 10x20 km "stor" ø. Hvis du har ledt efter fred og ro, så er du kommet til det rette sted! Her finder du nemlig hverken turister, biler eller motorcykler i overflod. Perfekt til en daseferie på bountystranden!

De fleste hoteller ligger på den sydlige del af øen ved Santa Fe, og i den nordlige del af øen er der små bjerge, hvor der lever vilde aber. 

Et kig ind på øen
Hvide strande
Fiskere i solnedgangen

Dag 8 - dag 10

Et par dage på stranden på Bantayan

Og hvad skal du så lave ud over at nyde livet på stranden?

Du kan køre rundt på øen i en af de mange cykeltaxaer og nyde naturen og besøge Ogtong grotten, hvor du kan bade i en ferskvandssø inde i grotten. Tag dig også tid til at falde i snak med folk du møder på din vej. Se hvordan båd-byggerne på nærmest magisk vis fremtryller en banca med ganske få stykker værktøj og se, hvordan fiskernes både ligger som en perlerække af lys ude på vandet om natten, inden de vender hjem med fyldte net om morgenen.

Besøg Bantayan by, hvor du kan opleve fiskemarkedet og købe alverdens tørrede fisk, fersk fisk, tang og blæksprutter. Du kan også tage på tur i Mangroveskoven Omagieca Obo-ob. Her kan du gå på fine bambusstier og opleve mangroven helt tæt på – også fra det lille udsigtstårn.

Nyd livet på stranden
Mangroven på Bantayan
Ogton grotten

Dag 11

Velkommen til Moalboal!

I dag ankommer du til Moalboal – en lille, søvnig by på sydvest kysten af Cebu Island.

Selvom byen i sig selv ikke byder på så meget, så kommer du ikke til at kede dig. Området og specielt stranden Panagsama Beach er nemlig verdenskendt for sit fredede koralrev – og det fantastiske dyre- og planteliv under havets overflade, så her er der mange forskellige fisk i alverdens farve, og også mulighed for at se en havskildpadde – hvis du er heldig! Du har også en god chance for at opleve en kæmpemæssig flok af sardiner, der normalt holder til få meter fra strandkanten, og som i flere år har begejstret både dykkere og snorklere.

Det skønne krystalklare vand!
Den skønne strand!
White Beach ved Dolphin House
Lej en kajak og udforsk området
Kæmpe flok af sardiner

Dag 12 - dag 15

Nyd livet på Moalboal

Nu har du tid til at udforske Moalboal området endnu mere.

En af dagene skal du på en heldagsudflugt og opleve to af områdets mest fantastiske seværdigheder – en vandretur til Osmena Peak og en svømmetur i Kawasan-vandfaldets eventyrligt smukke vand. Du skal snøre dine gode vandresko og gå cirka en halv time i det smukke landskab til Osmena Peak. Her har du en fantastisk udsigt over det bjergede landskab, der er som taget fra et eventyr. Bagefter går turen til det smukke Kawasan-vandfald. Det brusende vandfald og bassinets utrolige, turkise vand er den perfekte måde at slutte turen af på.

Hvis du har lyst til at udforske mere, kan du tage lidt nordpå til den skønne strand White Beach, og hoppe i bølgen blå. Du kan også tage på udflugt til den lille klippeø Pescador Island, som ligger få kilometer fra fastlandet – her er det fantastisk at snorkle. Er du lidt mættet af vand og strand – så lej en cykel eller tag et par gode vandresko på og udforsk den fantastiske natur i området. De mange smukke bjerge med tropisk regnskov, floder og kløfter ligger bare og venter på at blive udforsket.

Der er så meget at se i området omkring Moalboal!

Båd på stranden
Glade børn!
Kawasan vandfaldet
Rejser til Filippinerne
Solnedgang ved Moalboal

Dag 16

Afrejse fra Filippinerne
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Filippinerne!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Cebu t/r.
 • Alle transporter mellem lufthavn, havne og hoteller foregår med privat bil/minibus, undtaget til havnen i Bantayan som foregår med shuttlebus.
 • Transporten mellem Cebu, Malapascua og Bantayan foregår i privat båd.
 • Transporten mellem Bantayan og Moalboal foregår i færge.
 • Alle øvrige transporter foregår med privat bil/minibus.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Cebu t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 14 overnatninger med morgenmad.
 • Vandretur på Moalboal.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre