Filippinerne

Magiske øer med store oplevelser

17 dages rejse fra
16.290,-

2 nætter Cebu, 4 nætter Anda Beach, 4 nætter Panglao Island (Bohol) og 4 nætter Siquijor

Du starter med et par dage i Filippinernes næststørste by, Cebu. Her kan du besøge kirken og Taoist templet, eller du kan gå amok i et af kæmpestore shoppingcentre. Du kan også tage et smut til Mactan Island og nyde en dag på stranden.

Så går turen videre til Anda Beach på øen Bohol, hvor du kan nyde lange, brede sandstrande og kun ganske få mennesker. Her kan du slappe af, slikke sol eller gå lange ture i vandkanten. Tag også en tur ud på vandet med snorkelgrej eller en tur ind i landet og besøg nogle af de mange grotter og cenoter, hvor du også kan snorkle.

På vej til Panglao Island skal du på udflugt til de berømte Chocolate Hills på en udflugt, og så kan du ellers bare slappe på skønne Alona Beach og få oplevelser i naturen med vandfald og grotter.

Du skal også til Siquijor, der er kendt for sine legender om sort magi, lysegrønne rismarker og de flotte Cambugahay vandfald med helt turkisblåt vand. Du kan tage en dagstur til Apo Island og snorkle skildpadder, du kan leje en motorcykel og køre rundt på øen, eller du kan bare slappe af og nyde livet.

Rejsen i billeder

Natur på Bohol
Hvis du er heldig ser du skildpadder
Rejser til Filippinerne
San Pedro fortet
En tricycle på stranden
Anda Beach på Bohol
Rejser til Filippinerne
En bod med frugt
Rejser til Filippinerne
Strand og krystalblåt vand i Siquijor
Rejser til Filippinerne
Havnen på Siquijor

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Cebu
 3. Cebu
 4. Cebu - Anda Beach
 5. Anda Beach
 6. Anda Beach
 7. Anda Beach
 8. Anda Beach - Panglao Island
 9. Panglao Island
 10. Panglao Island
 11. Panglao Island
 12. Panglao Island - Siquijor
 13. Siquijor
 14. Siquijor
 15. Siquijor
 16. Siquijor
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
16.290,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne.

“Verdens smukkeste øhav” kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på – Filippinerne er stærkt vanedannende…

Dag 2

Velkommen til Cebu

I dag ankommer du til havnebyen Cebu, der er den næststørste by i Filippinerne.

Her er gamle, spanske kirker og fæstninger og naturligvis Magellans kors, der blev opført i 1521 på ordre af Ferdinand Magellan – den portugisiske søfarer, der sejlede under spansk flag og blev dræbt få dage efter korset var blevet rejst i spaniernes første forsøg på at få fodfæste i Filippinerne. Du kan se statuen på det sted, han blev dræbt, når du besøger Lapulapu Shrine. En af de mest spændende seværdigheder i Cebu City er The Taoist Temple, der er kæmpestort og virkelig prægtigt med sit pagodetag og dragefigurer. Her er også gode shoppingcentre, hvor du kan købe et gode, billige skjorter, noget lækkert tøj til sommergarderoben eller et par lokale souvenirs med hjem.

Cebu by
Katedralen
Magellan's kors
San Pedro fortet

Dag 3

Gå på opdagelse i Cebu

Udforsk byen på egen hånd – her er rigtig skønt og masser at tage sig til!

Cebu er kendt for sine guitarværksteder, hvor du kan se, hvordan håndværkerne fremstiller instrumenterne. Her er også masser af gode shoppingcentre, hvor du kan købe et par gode, billige skjorter, noget lækkert tøj til sommergarderoben eller et par lokale souvenirs med hjem. Besøg blandt andet det store shoppingcenter SM Cebu, som er Filippinernes næststørste indkøbscenter. Her er madafdelingen en oplevelse i sig selv! Prøv at gå rundt og se de mange spændende ting, du kan købe – blandt andet kan du få frisk buko juice, som kokosnøddejuice hedder på Filippinerne.

Hvis du er historieinteresseret kan du se de gamle, spanske kirker fæstninger og naturligvis også det flotte Magellans kors, der blev opført i 1521 på ordre af Ferdinand Magellan. Han var en portugisisk søfarer, der sejlede under spansk flag og blev dræbt få dage efter, korset var blevet rejst i spaniernes første forsøg på at få kristendommen til Filippinerne. Over korset er der smukke loftsmalerier og et smukt lys fra buevinduerne. Besøg også Lapulapu Shrine, en statue der er bygget på dét sted, hvor Lapulapu dræbte Magellan under en kamp mellem spanierne og muslimerne. Pladsen er hyggelig, og her er masser af små boder, hvor du kan købe souvenirs og andre ting.

Du bør også besøge den spændende Santo Niño kirke, som menes at være den ældste kirke i Filippinerne. Her tænder folk lys for deres kære og beder bønner, så du kan gå rundt i stilheden og se dig omkring i den fine kirke – det er her byens folk kommer til dagligt, så der er altid mennesker! I samme omgang kan du se katedralen – Cebus ældste og vigtigste kirke, hvor de rigeste og mest betydningsfulde mennesker bliver gift. Der er også et lille museum ved siden af kirken.

Cebu har også det spændende Fort San Pedro, der i første omgang blev bygget i træ og siden i sten, og som havde til formål at forsvare folk mod spanierne, der ville kolonisere området. Bygningen af fortet startet 8. maj 1565, men allerede 11 dage ankom Miguel Lopez de Legazpi og byggede den første spanske belejring i Cebu. Fortet af trekantet og har derfor tre bastioner. Gå rundt og se hele det ældgamle fort, der mange steder er helt overtaget af naturen og tilgroet med græs og ukrudt.

En af de mest spændende seværdigheder i Cebu City er The Taoist Temple, og det bør du helt bestemt se! Hvis du aldrig har set et Taoist tempel før, vil du helt sikkert få en stor oplevelse! Det er kæmpestort, og virkelig prægtigt med sit pagodetag og dragefigurer.

Cebu by
Rejser til Filippinerne
Fort San Pedro
Cebus Taoist Temple

Dag 4

Velkommen til Anda Beach på Bohol

I dag ankommer du til Anda.

Anda er en del af øen Bohol og ligger en smule isoleret fra resten af øen. Derfor er Anda også virkelig alt det, du forbinder med øde hvide sandstrande i Filippinerne. Den længste strand hedder Quinale Beach, og det hvide sand strækker sig hele tre kilometer langs kysten. Her er kun ganske få mennesker og ikke særlig mange resorts eller butikker, så det er perfekt til afslapning, solbadning og lange ture i vandkanten.

Du finder også masser af små private strande fulde af palmer i Anda – strande som du kan have nærmest for dig selv.

Anda Beach på Bohol
Anda har lange strande langs kysten
Find øde strande
En tricycle på stranden
Overalt mødes du af smil
En bod med frugt

Dag 5 - dag 7

Nyd livet på dejlige Anda Beach

Og hvad skal du så få tiden til at gå med her på Bohol? Altså andet end at lægge på den lange, brede strand og nyde livet?

Du kan udforske havlivet på dykkerture eller lægge vejen forbi nogle af de mange grotter og cenoter, hvor du kan snorkle rundt i helt dybblåt vand.

På Bohol kan du også være heldig at spotte den mindste abe i verden, tarsier aben, som er lille og sky med store, runde øjne – den er ikke til at stå for! Besøg et reservat, hvor de lever vildt – her arbejder de nemlig på at sikre deres overlevelse.

Dag 8

Videre til Panglao Island - og udflugt til Chocolate Hills

I dag skal du videre til Panglao Island – en mindre halvø, der er forbundet med den noget større Bohol Island.

På vejen skal du besøge de berømte Chocolate Hills. Disse 1.268 toppe er mellem 30 og 50 meter høje og har fået deres navn efter deres udseende i den tørre periode. Der ligner de nemlig nogle kæmpe chokoladetoppe. Når du når til toppen på den største top, kan du nyde den storslåede udsigt ud over de mange runde bakker.

Fremme på Panglao kan du bare slappe af på stranden. Selvom øen ikke er mere end 80 kvadratkilometer stor, er landskabet både fladt og bjergrigt. Her er ingen floder eller søer, men i den underjordiske grotte Hinagdanan Cave findes der en lagune. Grotten med sine store stalaktitter og stalagmitter bliver oplyst af solen gennem huller i loftet – et spektakulært syn! I havet omkring øen findes der gode dykkersteder.

Panglao Island er en populær destination, og især omkring den meget smukke strand Alona Beach, hvor du skal bo, har du et stort udbud af restauranter og barer.

Chocolate Hills på Bohol
Panglao Island
Mennesker du måske møder på Alona Beach
Alona Beach
Hvis du er heldig ser du skildpadder

Dag 9 - dag 11

Afslapning på Alona Beach

Nu har du lidt tid til bare at nyde dejlige Alona Beach.

Måske har du lyst til en udflugt en af dagene? Så sejl en tur til Balicasag Island, hvor der er rigtig god snorkling. Du kan arrangere det med et af dykkercentrene, der har udflugter dertil.

Du kan også tage en forfriskende dukkert ved Mag-Aso-vandfaldene. Det er et smukt vandfald med helt turkisblåt vand, der ligger i frodige, grønne omgivelser. Du skal ned ad 197 trin, for at komme til det storslåede vandfald, hvor du kan grille din medbragte mad.

Hvis du ikke fik oplevet Bohol, da du var på Anda Beach, så har du stadig chancen til at tage til den større øer og få lidt oplevelser.

Mennesker du måske møder
Besøg Balicasag Island

Dag 12

Velkommen til Siquijor

Så skal du videre til øen Siquijor. Når du ankommer bliver du mødt af en fra Coco Grove, der følger dig til hotellet, og så kan du ellers bare slappe af på den dejlige strand.

Siquijor er berømt for historier om sort magi, religiøse healere og al den slags overnaturlige kræfter. Øen healer enhver træt rejsendes sjæl med sine smukke strande. Her er fred og ro og energigivende vibrationer fra omgivelserne, så nyd dagene her og få “batterierne” ladet op.

En af de mange dejlige strande
Havnen på Siquijor
Du møder venlige mennesker overalt!
Rismarker på Siquijor
Tag en dukkert i vandfaldene
Glade børn!

Dag 13 - dag 15

Nyd Siquijor og tag måske et smut til Apo Island?

Nu skal du rigtig nyde Siquijor, og du kan gøre lige, hvad du har lyst til!

Spørg på hotellet, hvad du kan foretage dig i området eller hør dem, hvor du kan leje en motorcykel, så du kan udforske denne charmerende ø. Kør forbi de lysegrønne rismarker og se, hvordan folk arbejder i marken. Du kan også tage forbi det flotte Cambugahay vandfald, hvor du kan bade i helt turkisblåt vand – det er næsten som en lille lagune i frodig natur!

Snorkling og dykning arrangeres med dykkercenteret på stranden midt i resortet – der er fin snorkling lige uden for resortet, men du skal betale en lille afgift til en vagt på stranden for at snorkle i den fredede del af koralrevet.

Den nærliggende koral-ø Apo Island byder også på helt utrolig dykning og snorkling ved et enestående koralrev, og du må ikke snyde dig selv for et besøg til dette dejlige, lille paradis! Dagture til Apo Island bliver slået op i receptionen, hvor du så kan melde dig til.

Du kan selvfølgelig også bare dase på stranden og læse en god bog? Mulighederne er mange! Siquijor er for dig, der ønsker fred og ro og ikke alt for mange turister på stranden.

Dejlig strand på Siquijor
Hils måske på en skildpadde?
Solnedgang på Siquijor
Tag måske et smut til Apo Island
Apo Island
St. Isidore kirken, Siquijor

Dag 16

Afrejse fra Filippinerne
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Filippinerne!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Cebu og Dumaguete-Manila-Danmark.
 • Transporten på Cebu og Bohol foregår med privat bil/minibus.
 • Transporten mellem Cebu, Bohol og Siquijor foregår med færge.
 • Transporten fra Siquijor til lufthavnen i Dumaguete på hjemvejen foregår med båd og delt bil/minibus.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Cebu og Dumaguete-Manila-Danmark.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 14 overnatninger med morgenmad.
 • Udflugt til de berømte Chocolate Hills på Bohol på vej til Panglao.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre