Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 216

Ziplining i junglen og afslapning på stranden

17 dages rejse: 2 nætter Bangkok, 3 nætter Chiang Mai og 9 nætter Phuket
Rejse: 
216
Kata stranden på Phuket
Storbyliv i Bangkoks myldrende gader, ziplining over de grønne trætoppe i Chiang Mai og skøn badeferie i populære Phuket.

Efter et par dage i hovedstaden Bangkok, hvor du måske har brugt tiden på at gå på byens mange markeder, at shoppe løs i de store indkøbscentre eller at nyde godt af det store udbud af barer og restauranter, skal du videre til den smukke by, Chiang Mai. Her finder du massevis af flotte templer, spændende museer og interessante markeder - og så har du inkluderet en helt speciel oplevelse... Du skal nemlig ud at svinge dig mellem trækronerne, på en tur ud at zipline i junglen. Med vind i håret glider du fra trætop til trætop via en stålwire, mens du spejder og lytter efter aberne, der kan finde på at kigge nysgerrigt på dig. Sidste stop på rejsen er Phuket, der vel nok er Thailands allermest populære destination. De mange turister har medført et overvældende udbud af restauranter, barer, butikker og muligheder for aktiviteter og udflugter. Hvis du ikke bare vil nyde godt af stranden og havet, kan du besøge frodige nationalparker, tage ud at snorkle, prøve at sejle kajak og meget mere... Der er ikke fare for, at du kommer til at kede dig her!

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Bangkok
 3. Bangkok
 4. Bangkok - Chiang Mai
 5. Chiang Mai
 6. Chiang Mai
 7. Chiang Mai - Phuket
 8. Phuket
 9. Phuket
 10. Phuket
 11. Phuket
 12. Phuket
 13. Phuket
 14. Phuket
 15. Phuket
 16. Phuket
 17. Hjemkomst Danmark

 

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 3: Gå på opdagelse blandt Bangkoks mange seværdigheder

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 4: Velkommen til smukke Chiang Mai!

I dag bliver du budt velkommen til Chiang Mai - en smuk by med mange flotte templer, spændende museer, interessante markeder og flotte omgivelser.

Chiang Mai er med sine ca. 160.000 indbyggere den største by i det nordlige Thailand. Det er en smuk by med mange flotte templer, spændende museer, interessante markeder og flotte omgivelser. Det mest berømte tempel er Wat Phrathat Doi Suthep, der ligger flot oppe på toppen af en bakke lidt uden for byen. Her er en fantastisk udsigt over hele byen. Gå de 309 trin derop, køb lidt røgelse og tænk over tilværelsen.

Dag 5-6: Templer, ziplining og gode markeder i Chiang Mai

Under dit ophold i Chiang Mai skal du en tur ud at zipline! Med vind i håret svæver du via en udstrakt stålwire fra træ til træ, mens aberne kigger nysgerrigt på dig fra trætoppene.

Det er naturligvis op til dig selv, hvordan du vil bruge tiden i Chiang Mai, men her er nogle forslag, du kan overveje:

Templer
Chiang Mai er kendt for sine smukke templer, heriblandt Doi Suthep-templet, der blev bygget i 1300-tallet, og hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. Den muslimske moské Matsayit Chiang Mai er også et besøg værd. Du kan også besøge Doi Inthanon, som er Thailands højeste punkt.

Markeder
Chiang Mai er kendt for sit berømte Night Bazar, hvor alt kan købes! Markedet ligger på Chang Klan Road og har åbnet fra kl. ca. 19.00 til midnat. Tag ind til byen ved tidlig aften og spis aftensmad i en af de små, thailandske boder derinde. Herefter kan du bruge hele aftenen på at gå rundt og lede efter gode tilbud. Synes du at pladsen bliver for trangt på natmarkedet, så besøg et af de nye små markeder der skyder op i området. Her finder du livemusik, mange små moderne madboder, og små barer. Hvis du er i byen på en søndag, så husk at besøge Sunday Market. Det er her, lokalbefolkningen sætter mange af deres ting til salg, og det er noget større end Night Bazar. 

Tarzan-swing - ziplining
Har du ikke allerede inkluderet et Tarzan-swing (en tur ud at zipline) på din rejse, vil vi anbefale dig, at prøve det! At svæve over trætoppene er en unik oplevelse. Du kan se mere på arrangørens hjemmeside: http://www.treetopasia.com

Heldagsudflugter
Hvis du har lyst, kan du tage på en trekkingtur. Her går du op ad et bjerg for at besøge en bjergstamme, og på vejen vil guiderne fortælle dig om planternes funktioner. Du kan også vælge at besøge Den Gyldne Trekant, hvor du får lov til at besøge to-tre forskellige lande på en dag! Først Thailand, så sejler du i en longtail-speedbåd over Mekongfloden til Laos, og til slut kan du være heldig at få lov at krydse grænsen til Burma ved grænsebyen Mae Sai - ellers sejler du bare forbi. Undervejs vil du også få rig mulighed for at se bjergstammer som Karen- og Hmong-folket.

På egen hånd
Du kan også vælge at lave dine helt egne udflugter, og besøge National Museum eller The Tribal Museum, som er virkelig imponerende. Eller du kan gå til en thaiboksning-forestilling?

Husk, at vejret ikke er lige så varmt i Nordthailand som i syd - så det er en god ide at medbringe en varm trøje.

Dag 7: Velkommen til populære Phuket!

I dag ankommer du til Phuket - det ultimative internationale feriested og Thailands allermest populære destination.

Phuket er brede sandstrande med gæster fra hele verden, markeder, shoppingcentre, gadesælgere, restauranter, gadekøkkener, gøgl, barer, diskoteker, shows, thaiboksning, go-cart kørsel, golfbaner, vandland og meget meget mere. Af strandene er Patong, Karon og Kata de største, og det er her, der er mest liv og glade dage. Foretrækker du mere ro, er strandene Surin, Nai Yang, Mai Khao og Kamala oplagte – her er lidt mere plads og lidt mere fredeligt, men du er stadigvæk tæt på det hele. Nu har du tid til rigtig at nyde strandene, naturen og tage på spændende udflugter!

Dag 8-15: Utallige muligheder i Phuket...

Nu er tiden kommet til at udforske Phuket, som er et lidt hektisk internationalt feriested. Men trods dette har Phuket dog formået at bevare en stor del af sin oprindelige charme og skønhed. Herunder er nogle forslag til, hvad du kan lave på Phuket:

Øen rundt
Det er muligt at leje en scooter, og foretage ture rundt på den billedskønne ø. Husk lige at checke din forsikring først, da den højst sandsynlig IKKE dækker ved uheld med motoriserede køretøjer. Du kan evt. købe ”Rejsen rundt i Thailand” af Politiken eller ”Thailand´s Islands and Beaches” af Lonely Planet, og se mere i detaljer, hvad du kan besøge.

Strandture
De mest kendte strande på Phuket er Patong-, Kata- og Karon Beach. Førstnævnte har et heftigt shopping- og natteliv, hvorimod de to sidste er mere tilbagelænede og fredfyldte.

Snorkling og dykning
Er du mere til de blå bølger, så er her et stort udvalg af sejlture ud til de små øer i Phang Nga-bugten. Det er helt fantastisk at sejle i det azurblå hav, mens du møder den ene flotte klippeformation efter den anden. Det er også muligt at lave dagsture eller flerdags-ture på båd til Similan Islands, som er et af de flotteste dykkersteder i området. James Bond Island er en af de flotte klippeformationer i vandet, og den sjove klippe stikker lodret op ad vandet som et tyndt, højt bjerg. 

Nationalparker
Du kan udvide dit ophold med fx 3 nætter og købe en 4 dages tur til Khao Sok National Park, som simpelthen er det område, der byder på de smukkeste naturoplevelser. Det er et orgie af floder, vandfald, huler, klipper, bjerge, sjældne dyrearter og planteliv. Det er også muligt at tage en endagstur derover.

Mueang Phuket
Mueang Phuket er øens kommercielle hovedstad, som bestemt er et besøg værd. Her er masser af shoppingmuligheder og et natmarked. Foruden dette er det netop her, du vil møde et bybillede præget af et skønt miks af nye og gamle bygninger, kinesisk, portugisisk og thailandsk arkitektur, hvilket er med til at give byen sin charme.

Pirater!
Eller efterkommere af pirater... Start dagen med at besøge havneområdet, hvor der er livlig aktivitet og masser af farverige både. Fortsæt ud ad hovedgaden, kryds havneområdet og gå ligeud til vejen drejer til venstre. Følg så vejen ud til Sean Gypsy Village, hvor disse efterkommere af pirater lever. De er fredelige som kattekillinger, men det er ikke desto mindre en interessant tur.

Heldagsudflugter
En af de bedste bådture i Phuket er en heldagsudflugt med et lille krydstogtskib, hvor der er kajakker om bord. Nær en af øerne kommer kajakkerne i vandet, og så padler du igennem en underjordisk grotte, som fører dig ud til en meget smuk ø. Det er en helt enestående oplevelse og atmosfæren er helt speciel.

Koh Yao Noi og Koh Yao Yai
Hvis du gerne vil lidt væk fra stress og jag i Phuket og Krabi, så kan du tage en longtail-båd fra Bang Rong Pier sammen med de lokale (og deres kyllinger) til øerne Koh Yao Noi og Koh Yao Yai. Lej en scooter og udforsk øens grusveje. Disse øer er knap så påvirket af turisme som Phuket, og dette har hjulpet til at bibeholde gamle thai-traditioner. Derfor bør du ikke være alt for udfordrende påklædt, og kun drikke alkohol på restauranterne. Har du lyst til at overnatte her, kan vi sagtens arrangere ophold her også.

Natteliv
Skal der være fest og farver, så tag til Patong Beach, hvor der ligger en gade med en masse barer og diskoteker. Nogle er bedre end andre, men det skal jo ses. Området her er nok et af de mest kaotiske steder, og her kan du opleve næsten alt! Kvinderne her er ikke alle sammen født som piger - men det kan være svært at se ved første øjekast, da mange af dem har lange ben og perfekt make-up, som vi andre kun kan drømme om...

Andet...
Derudover har Phuket mange andre ting! Om det er templer, sommerfugleparker, ridning, surfing, thaiboksning, go-cart, massage, golf eller et rehabiliteringscenter for gibbonaber, du leder efter, ja så har Phuket det!

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 164,- kr.pr. personpr. dag

Dusit Thani Bangkok

Dusit Thani er bare et super lækkert 5 stjernet hotel, og muligvis et af byens tre bedste...

Upgradefra 231,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Alle hoteller

Poolen

Raming Lodge Hotel & Spa

Raming Lodge Hotel & Spa er et hyggeligt hotel, der ligger på en ret travl gade med masser...

Upgradefra 56,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Rimping Village

Rimping Village er et lille lækkert og hyggeligt boutique hotel, der ligger i rolige omgivelser...

Alle hoteller

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort er et stort og godt hotel, der ligger ca. 10 minutters gang fra dejlige...

Upgradefra 149,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Swissotel Resort Phuket Kamala Beach

Swissotel Resort Phuket Kamala Beach er et stort, godt hotel, der ligger 500 meter fra Kamala...

Upgradefra 159,- kr.pr. personpr. dag
Karon Sea Sands Resort

Karon Sea Sands Resort & Spa

Karon Sea Sands Resort & Spa er et lækkert og elegant hotel i smukke omgivelser, og det...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Bangkok

100.501
13.7563

Chiang Mai

98.998
18.7953

Phuket

98.3983
7.890

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 21 feb 2018 - 28 feb 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2018 - 31 mar 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 22 jun 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.440,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 21 aug 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 10 jan 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 21 aug 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bangkok-Chiang Mai-Phuket-Danmark.
Alle transporter.
14 overnatninger med morgenmad.
1 udflugt: Vind i håret på tur ud at zipline i Chiang Mai.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Bangkok-Chiang Mai-Phuket-Danmark.
Transport mellem lufthavne og hoteller med privat bil/minibus.