Rejser til Dubai og Thailand

Rejser til Dubai og Thailand

Rejser til Dubai og Thailand byder på den perfekte blanding af Dubais imponerende storbyliv og ørken og Thailands smukke strande, helt fantastiske øer, majestætiske bjerge og spændende kultur 

Hvad kan kombinationen af Dubai og Thailand?

Kombinerer du din rejse til Dubai med et smut til Thailand, eller omvendt, får du altså en fantastisk rejse med store oplevelser!

På én og samme rejse kan du få pulserende storbyliv i Dubai, arabisk eventyr i 1001 nats stil med kamelsafari gennem den støvede ørken og tropiske oplevelser med kridhvide sandstrande, turkisblåt vand, jungle og bjerge i Thailand. Du får lidt af det hele: storby, ørken, smukke strande og vild natur – og det gør kombinationen virkelig god!

 

Fantastiske madoplevelser i Dubai og Thailand

På en rejse til Dubai og Thailand venter der fantastiske smagsoplevelser fra to meget forskellige, men super lækre verdenskøkkener. Her er knald på både farver og krydderier, så du spiser aldrig et kedeligt måltid. I Dubai kan du smage Luqaimat fra det emiratiske køkken, som mest af alt minder om donuts. Spis hummus, tabouleh, saftige dadler og lækre fladbrød!

Fra det thailandske køkken kommer du ikke uden om ris og smagfulde karryretter – smag nationalretten Pad thai og Thailands mest populære suppe, nemlig Tom Yam Goong. Og så er de altså kendt for deres lækre frugtshakes og farvestrålende drinks!

Mød vidt forskellige mennesker

På en rejse til Dubai og Thailand, vil du naturligvis møde mennesker fra to meget forskellige verdener.

I Dubai ser du alle slags mennesker, og alle er velkomne. Mænd i turban og kaftan, kvinder i farvestrålende nationaldragter, bussiness-klædte forretningsfolk, mennesker i helt almindeligt dagligdagstøj og masser af turister fra hele verden. I Dubai er der simpelthen plads til alle!

I ”smilets land” Thailand møder du verdens sødeste befolkning, som byder dig velkommen med åbne arme og den største gæstfrihed. Lige fra gadesælgerne i madboderne til værterne på dit guesthouse – alle er åbenrigtigt interesserede i dig, og du vil altid føle dig velkommen.

Store oplevelser og en masse afslapning

Dubai er en kæmpestor oplevelse i sig selv, men kombinerer du din rejse til det travle storbyliv i ørkenstaten, med strand, afslapning og smuk natur i Thailand, har du virkelig en drømmerejse fuld af oplevelser. 

 

Top 3 i Dubai

I Dubai vil du møde en af verdens mest ekstreme, unikke og ekstravagante byer med høje skyskrabere, rige kvarterer og støvet ørken. Byen ligger meget spredt, og ind imellem de store klumper af høje bygninger ligger flade, øde områder. Du vil helt sikkert imponeres over denne vaskeægte verdensby, hvor intet gøres halvt. Her kan du både stå på ski, tage på ørkenvandring og være på badeferie på én og samme tid.

Storbyliv i verdensklasse

Her er nok at give sig til, du kan bl.a. snuse rundt i de dyre butikker og se nogle af de mest kendte attraktioner, fx verdens højeste bygning Burj Khalifasom tårner sig op over byen med sine 828 meter og over 160 etager. Det er faktisk så højt, at hvis du satte Eiffeltårnet og Empire State Building ovenpå hinanden, ville det ikke kunne måle sig med Burj Khalifa. Udsigten fra toppen er fænomenal! 

Ved Burj Khalifa Lake kan du også opleve det berømte og fantastisk flotte springvandshow, som er virkelig smukt om aftenen. Du kan også besøge de kunstigt anlagte strande, Palm Island og måske bare nøjes med at se det flotte syv stjernede hotel Burj Al Arab.

Dubai har kæmpemæssige shoppingcentre, trafikerede veje og skyskrabere overalt.

Den støvede gamle bydel

En helt anden verden møder du i den gamle bydel, hvor bygningerne er sandfarvede, og her er boder overalt i  mange souk’er. Her finder du masser af guld, krydderier, tørklæder, olielamper, arabiske tæpper i alverdens farver og en hel masse turistskrammel. Sælgerne råber efter dig, at du ligner Jennifer Lopez og Brad Pitt, og du kan dårligt standse op, før du bliver anbefalet at købe en farvestrålende pude eller et stykke stof med pailletter. Men det har sin charme! Her kan du få brugt dine evner til at prutte om prisen med de nærgående sælgere og prøv måske chokolade lavet på kamelmælk.

Ørkeneventyr og kamelsafari

Det er oplagt at tage en tur ud i den nærliggende ørken som en ægte beduin. Her kan du fornemme den enorme kontrast til det pulserende storbyliv. Begrav fødderne i det bløde, gyldne sand, gå en tur i sandklitterne og spejd efter dyr. Er du frisk på lidt action så kør gennem ørkenens sandbanker i en firhjulstrækker eller tag en ridetur på ørkenens mest velbevandrede dyr – kamelen!

Du kan faktisk overnatte i ørkenen i en lækker beduinlejr og falde i søvn under stjernerne. Et vaskeægte arabisk eventyr i 1001 nats stil!

 

Top 3 i Thailand

Thailand er virkelig et alsidigt land, og et af de smukkeste i verden. Rejser til Thailand byder på et hav af oplevelser, og her er alt fra larmende storbyliv til smukke strande, jungle og dyreliv i de frodige nationalparker. Alle steder bliver du mødt af brede smil og åbne arme, og de vil som regel gerne sludre. Det er en god måde at møde mennesker på, tag fx en sludder med grøntsagssælgeren på markedet og lær om deres dagligdag og levemåde. Thailand byder på både badeferie med afslapning, øhop og storslået natur.

Badeferie i Thailand

Det sydlige Thailand er kendt for sine skønne strande, smukke øer og det turkisblå hav. Her kan du både opleve byer med internationale restauranter og fest og farver, men også små øer og strande med palmer og dejlige restauranter.  

Khao Lak byder på kilometervis af smukke, hvide sandstrande, der endnu ikke er alt for turistede. Den fredelige plet ligger i det sydlige Thailand, og her er plads til rigtig afslapning og samtidig gode muligheder for forskellige udflugter. Tag fx på udflugt i den fantastiske natur og se de små byer. Du kan også tage på en snorkel- eller dykkertur og opleve det farvestrålende koralrev

Tænker du også på frodige skovområder, smukke strande, krystalklart vand og majestætiske kalkklipper, der dramatisk stikker op af havet, når du forestiller dig Thailand? Så er det Krabi, du skal besøge! Det er ikke nogen hemmelighed, at Krabis popularitet mest skyldes de skønne strande, der indbyder til afslappende dage og et forfriskende duk i havet. Der findes flere forskellige og lidt for enhver smag. Både de livlige, de rolige, de smukke, de smukkere og de smukkeste.

Thailands smukke natur

I det nordlige Thailand har du rig mulighed for at opleve Thailands flotte natur. Her er både jungle, bjerge, floder, vandfald og små lokale landsbyer 

Sydpå finder du Khao Sok Nationalpark, og her får du en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Her er frodig jungle, dybe kløfter, søer og enorme kalkstensklipper, der nærmest synes at vokse helt op i himlen. Oplev naturen helt tæt på, på en sejltur i en kajak på floden, tag på vandretur i junglen og oplev dyrelivet, eller deltag i et spændende madlavningskursus og lær, hvordan du laver rigtige thairetter. I Khao Sok kan du bo i junglen eller ude på søen i flydende hytter.  

Guld, templer og pagoder i Bangkok

Kombiner din rejse til Thailands natur og strande med storbyliv i Bangkok. Her får du noget af en kontrast til naturparadisetI Bangkok får du både de karakteristiske gadekøkkener med lækker streetfood, store shopping centre og livlige markeder, men også smukt udsmykkede templer med guld og Buddha-figurer. Du kan læse mere om forskellige udflugter på din rejse til Bangkok på vores blog.

 

Skræddersy din drømmerejse til Dubai og Thailand

Du kender bedst dine drømme og ønsker til din rejse, vi kan guide dig til hvor du finder dem. Ring til os eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en hyggelig snak om dine drømme. Vi skræddersyr din rejse sammen, så den bliver lige efter dit hoved. Vi arrangerer alt det praktiske som transporter, hoteller og udflugter, men det er dig, der har drømmene!

Rejser til Dubai
Kamel på stranden
Langtidsferie i thailand
Langtidsferie i thailand
Jumeirah Beach
Badeferie i Thailand
Rejser til Thailand
Kameler i ørkenen
Rejser til Dubai
Rundrejser i Thailand
Chiang Mai

Hvorfor rejse med os?