Rejser til Canggu

Canggu er en af Balis bedste surferdestinationer, og den lille kystby er kendt for sine dejlige strande og ungdommelige, hippe stemning. 

Berawa Beach byder på dejlige slentreture i vandkanten, og på Echo Beach kan du nyde synet af de store bølger, der slår ind mod kysten. Eller du kan bevæge dig mod Batu Bolong Beach, hvor du kan se solopgangen og tage en øl eller en juice ved en af de hyggelige strandbarer. Eller slå dig ned i en hængekøje og nyd den gode atmosfære. Du kan også besøge Balis bedste spa eller nogle af de mange beach clubs på strandene.

Det er oplagt at give sig i kast med surfing, nu du er her. Strandene er mest til erfarne surfere, og der vil Canggu bestemt udfordre dig med sine spændende bølger. Du er dog ikke alene om bølgerne - det er et meget populært surfingspot. Stranden er fuld af liv, og om aftenen vågner den op med livemusik fra en scene og masser af mennesker.  

Når du trænger til en pause fra stranden, kan du på cykel eller til fods udforske Canggu's gader, hvor hippe caféer og farverige butikker venter på at blive opdaget. Her er helt fantastiske restauranter, så du er sikret nogle kulinariske oplevelser. Nup også en kop kaffe eller en smoothie, når du trænger til en pause. Her er mange mennesker, og der er travlt i gaderne med meget trafik og støj. Lad dig inspirere af den kreative atmosfære og tag måske en tur til et kunstgalleri med lokale kunstværker eller besøg et af de farvestrålende markeder.

Vil du ud af byen, så tag en tur til de omkringliggende rismarker og oplev den fredelige atmosfære, mens du går igennem alt det grønne. Besøg de traditionelle landsbyer og lær om balinesisk kultur og håndværk. Eller tag på en tur til det berømte Tanah Lot-tempel - en ældgammel hinduistisk helligdom, der ligger på en klippe ud mod havet. Det er et sted, hvor du kan finde indre fred og nyde den betagende udsigt.

Billeder

Rejser til Canggu på Bali
Rejser til Canggu på Bali
Rejser til Canggu på Bali
Rejser til Canggu på Bali
Rejser til Canggu på Bali
Rejser til Canggu på Bali
Rejser til Canggu på Bali
Rejser til Canggu på Bali
Rejser til Canggu på Bali

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Canggu

Flere hoteller i Canggu