Bali

Labuan Bajo

Gå tilbage

Rejser til Labuan Bajo

Labuan Bajo ligger på øen Flores, som er en af de sydligste indonesiske øer. Øen er kendt for sine vulkaner og helt fantastisk smukke, smaragdgrønne vulkansøer, og Labuan Bajo er kendt for at være udgangspunktet, hvis du skal til Komodo Øerne.

Du skal helt sikkert opleve alle øerne i Komodo Nationalpark! Rinca Island bliver kaldt for komodovaranernes ø, og det bliver den med god grund, for det vrimler simpelthen med de mystiske, hvæsende øgler, og der er god sandsynlighed for at støde på dem i den skønne natur. Her er frodige skove og åbne sletter, som er omgivet af smukke palmer, og alt dette er komodovaranernes hjem og jagtmarker.

På toppen af øens bakker er der simpelthen den skønneste udsigt udover øen og de nærliggende øer, som alle er omgivet af det blå, blå vand. Komodo Island har et fantastisk dyreliv - rådyr, vildsvin, fugle og selvfølgelig varaner i massevis vandhul Fra de to grønne bakker Sulphurea Hill og Frigate Hill er der en smuk udsigt ud over hele øen og langt ud over havet. Det er også her, du kan opleve en smuk, lyserød strand, der ser ud som om, den er taget direkte ud af et eventyr. Den sjove strand får sin rødlige farve fra knuste, røde koraller, og det er et af de smukkeste steder på øen.

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Bali
1 ud af 7
Smuk natur omkring Labuan Bajo
1 ud af 7
Smuk snorkling omkring Komodo Øerne
1 ud af 7
Tag et smut til Komodo Øerne
1 ud af 7
Labuan Bajo
1 ud af 7
Rejser til Bali
1 ud af 7
Rejser til Bali

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Labuan Bajo

Flere hoteller i Labuan Bajo

Oplevelser