Bali

Coral View Villas

Gå tilbage
#Autentisk balinesisk indretning
#Bo ud til stranden
#Bungalow
#Bæredygtigt
#Dejlig balkon
#Familie
#Fred og ro
#Frugttræer i haven
#Par
#Sødt personale
#Tropiske omgivelser
#Udsigt

Coral View Villas

Coral View Villas er et skønt, lille hotel med 35 værelser, der ligger i fiskerbyen Amed på Balis østkyst. Hotellets fine bungalows ligger spredt rundt i en dejlig have, som er fyldt med tropiske frugttræer og urter. Rundt omkring på hotellet vokser naturen vildt og de høje bjerge troner op i landskabet, mens du kan nyde den mest fantastiske udsigt over det turkisblå hav.

Værelserne er indrettet i traditionel balinesisk stil, med sivloft og bambusmøbler. Læg dig til rette i den store seng, og få en god nats søvn under myggenettet. På værelset har du enten en balkon eller terrasse, hvor du kan nyde udsigten og slappe af i de bløde møbler. Værelserne er veludstyret med både Wi-Fi, tv, aircondition og minibar.

Poolen ligger skjult mellem de tropiske træer og er indrammet af store kampesten, der virkelig giver dig fornemmelsen af at være midt i en grøn oase. Nyd en kølig dukkert i poolen eller læs en god bog i skyggen under et frugttræ. Du kan også spadsere en tur langs stierne, der snor sig mellem træerne i den fine have. Forkæl dig selv med en tur i spaen, og kom helt ned i gear med en lækker massage eller ansigtsbehandling. Personalet er søde og venlige, og hjælper dig gerne hvis du har brug for inspiration til, hvad du skal lave mens du er her.

På restauranten spiser du lækre balinesiske og europæiske retter, lavet af hjemmedyrkede grønsager og urter fra haven. Du kan også nyde en dejlig snack fra baren, og måske får du dig en hyggelig snak med hotellets andre gæster.

Gå en tur på den smukke sorte sandstrand. Måske du møder fiskeren Lee og hans bror Tim, som blandt andet arrangerer snorkelture med de lokale fiskerbåde.

A/C
Balkon
Køleskab
Dykning
Mellemstort hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
5/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Billeder

1 ud af 6
Rejser til Bali - Coral View Villas - Amed
1 ud af 6
Rejser til Bali - Coral View Villas - Amed
1 ud af 6
Rejser til Bali - Coral View Villas - Amed
1 ud af 6
Rejser til Bali - Coral View Villas- Amed
1 ud af 6
Skønt Hotel
1 ud af 6
Rejser til Bali - Coral View Villas - Amed