Cambodia

Banlung

Rejser til Banlung

Banlung er hovedstaden i Ratanakiri provinsen med omkring 20.000 indbyggere. Her betyder tørsæson, at du næsten tygger på støv og vådsæson, at du nærmest sopper rundt i mudder.

Du tager til Banlung for at opleve naturen! Lidt udenfor Banlung finder du den flotte Boeng Yeak Laom sø, som næsten er helt rund og omkranset af skov. Den imponerende sø er et 4.000 år gammelt vulkansk krater, og derfor er søen ret dyb - omkring 48 meter. Her er også mulighed for at tage på gode, guidede trekkingture, hvor du kommer igennem forskellige typer af landskab, lige fra regnskov til marker, små landsbyer og smukke vandfald.

Ratanakiri-provinsen er kendt for sine spektakulære vandfald. Besøg det imponerende Ka Tieng-vandfald med sin naturlige vandrutsjebane og smaragdgrønne pools, perfekt til en forfriskende dukkert. Eller tag på en tur til Katieng-Reseau-vandfaldene, hvor du kan slappe af i de varme kilder efter at have udforsket de omkringliggende smukke vandfald.

Banlung by er i sig selv ikke en særlig fantastisk by, men den er god at have som base til ture i områderne tæt på. Dog bør du opleve markedet (Psar Ban Lung), hvor de mange forskellige etniske minoriteter fra landsbyerne kommer til byen for at sælge deres varer og købe nye. Kig også i smykkebutikkerne rundt omkring på markedet.

Billeder

Rejser til Cambodia
Rejser til Cambodia