Cambodia

Battambang

Gå tilbage

Rejser til Battambang

Battambang er en hyggelig by med omkring 200.000 indbyggere, der har en flot velbevaret kolonial arkitektur. Byen ligger smukt ved floden, og omkring byen finder du flere flotte og meget gamle templer, og de er forskellige på mange måder, nogle af de mest interessante ligger på bakketopper rundt omkring i omegnen.

Hvis du er eventyrlysten, kan du leje en cykel eller motorcykel og ellers bare køre derudad til de mindre landsbyer, hvor du kan snuse lidt til, hvordan livet leves her. Det, Battambang provinsen er kendt for, er at have landets største risproduktion, så mon ikke du ser nogle rismarker?

Hvis du vil have en god oplevelse og samtidig støtte et godt formål, kan du se en forestilling i Battambang Circus (Phare Ponleu Selpak). Shows med akrobater, jonglører og artister bliver opført af studerende fra en velgørenhedsskole, som hjælper dårligt stillede børn og unge til at få en uddannelse. Vil du på udflugt, så tag til Kamping Puoy Lake, der  ligger smukt mellem bjergene ca. 35 kilometer fra byen. Søen er kendt for sine mange store lotusblomster.

Billeder

1 ud af 8
Phnom Sampeau bjergene og Battambang
1 ud af 8
Battambang
1 ud af 8
Rejser til Cambodia
1 ud af 8
Rejser til Cambodia
1 ud af 8
Rejser til Cambodia
1 ud af 8
Rejser til Cambodia - En lille hytte i det fri
1 ud af 8
Rejser til Cambodia
1 ud af 8
Rejser til Cambodia

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Battambang

Flere hoteller i Battambang

Oplevelser