Filippinerne

Carabao Island

Gå tilbage

Rejser til Carabao Island

Carabao Island ligger nord for den populære ferieø Boracay og er for dig, der ønsker ro og dejlige strande. Det er en uspoleret ø med skønne, små hoteller, en intim atmosfære og smukke sandstrande med palmer, der hænger ud over det hvide sand.

Du kan snorkle direkte fra stranden, og hvis du har mod på at surfe, kan du også afprøve dine talenter her. På den dejlige strand kan du bare dase og komme helt ned i gear, gå lange ture i vandkanten og nyde livet. 

Ønsker du flere oplevelser, så lej en knallert og kør øen rundt. Du møder næsten ingen biler, så du skal ikke være bange for trafik. Er motorcykel ikke lige dig, så hyr en båd og se øen fra vandsiden.

Du bør helt sikkert opleve udspringsklipperne – enten Koding Koding Cliff Jump eller Cathedral Cliff Jump. Her kan du træne dine udspringsteknikker fra de rå klipper direkte ud i det nærmest lysende, turkise vand. Du kan også bare slappe af på en tømmerflåde og se på andre, der hopper i. Ved Cathedral Cliff finder du en masse grotter, hvor du kan få en guidet tur og se de sjove formationer. Vil du have lidt mere gang i den, så tag den korte sejltur til smukke Boracay.

Billeder

1 ud af 4
Rejser til Filippinerne
1 ud af 4
Rejser til Filippinerne
1 ud af 4
Rejser til Filippinerne
1 ud af 4
Rejser til Filippinerne

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Carabao Island

Flere hoteller i Carabao Island