Japan

Gora (Hakone)

Gå tilbage

Rejser til Gora (Hakone)

Gora ligger inde i Hakone Nationalpark, og det er her bjergtoget stopper. Byen er kendt for sine mange traditionelle 'Ryokan'-huse, som er japanske gæstehuse, hvor du bor på ægte japansk manér i morgenkåbe og sidder på tatami-måtter på gulvet og spiser.

Gora har selvfølgelig nem adgang til Hakone Nationalpark, og her går en kabelbane op til Owakudani, hvor der en fantastisk udsigt til Mt. Fuji i det fjerne. De vulkanske dampe stiger op fra bjergsiden, og du kan købe et par sorte æg, der er kogt i det meget varme vand, som kommer ud af bjerget her. Efter sigende skulle disse æg forlænge ens levetid, men det er nok dig selv, der må vurdere, om det nu også kan passe…

Her fra Owakudani kan du tage flere vandreruter, der giver fantasisk udsyn ud over området. Fra Gora kan du også tage med svævebanen ned til Ashi søen i Hakone, hvor du kan sejle rundt på den flotte sø med de noget anderledes udsmykkede færger. De er nemlig bygget som piratskibe. Begge steder kan du få lidt at spise - karryretten, som de serverer ved søen, er god, og hvis du er heldig, kan du få et bord med udsigt over søen.

Hakone er blandt andet kendt for sit open air kunstmuseum - en kæmpemæssig park med skulpturer og kunstværker til den helt store guldmedalje - bl.a. af Picasso. Det er en sjov, farvestrålende og skæv oplevelse at se de mange sære, men imponerende skulpturer.

Billeder

1 ud af 9
Rejser til Japan
1 ud af 9
Mount Fuji og Kawaguchi-søen
1 ud af 9
Kawazunanadaru vandfaldene
1 ud af 9
Kabelbane op ad bjerget
1 ud af 9
Rejser til Japan
1 ud af 9
Rejser til Japan
1 ud af 9
Rejser til Japan
1 ud af 9
Rejser til Japan
1 ud af 9
Rejser til Japan

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Gora (Hakone)

Flere hoteller i Gora (Hakone)