Gå tilbage

Rejser til Hiroshima

Hiroshima er et bynavn, alle kender. Desværre. For det var her, at atombomben ”Little Boy” blev nedkastet af det amerikanske luftvåben kl. 8:15 d. 6. august 1945. Bomben dræbte op imod 140.000 mennesker og ødelagde cirka 75 % af byens bygninger.

Inden bomben faldt, var Hiroshima en by med stor militær og industriel betydning, og i en kortere periode var byen endda hovedsæde for den japanske regering. Efter afslutningen på anden verdenskrig blev byen genopbygget, og i 1949 blev den udnævnt til ’Fredens By’ af den japanske regering.

Der, hvor byens travle centrum tidligere lå, er ’Hiroshima Peace Memorial Park' blevet bygget, og her findes både mindesmærker og museer. I parken ligger også resterne af den regionale industri-udstillingshal, der med sit karakteristiske kuppeltag er blevet bevaret i den tilstand, den var efter bomben.

Men Hiroshima har også andet at byde på! Byen ligger ved Ōta flodens delta, og flodens løb har gjort, at den naturligt er delt op i flere forskellige bydele forbundet af broer. Det giver luft og plads, og ligeså gør de mange parker.

Du kan også besøge det genopførte palads, der har en dejlig have og et spændende museum. Eller du kan lægge vejen forbi Hiroshima City Museum of Contemporary Art, hvor moderne japanske kunstnere udstiller.

Besøg også Fudoin-templet fra det 14. århundrede eller få en rundvisning på Mazda-fabrikken! Hiroshima er også et godt udgangspunkt for udflugter til den hellige ø Miyajima, hvor du kan opleve vild natur og et hav af helligdomme.

Billeder

1 ud af 10
Rejser til Japan
1 ud af 10
Rejser til Japan
1 ud af 10
Rejser til Japan
1 ud af 10
Rejser til Japan
1 ud af 10
Rejser til Japan
1 ud af 10
Rejser til Japan
1 ud af 10
Rejser til Japan
1 ud af 10
Hiroshima Peace Memorial Park
1 ud af 10
Den historiske bro Kintai
1 ud af 10
En lille grupper af glade piger

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Hiroshima

Flere hoteller i Hiroshima