Gå tilbage

Rejser til Takayama

Takayama er en charmerende by i bjergene i Hida-regionen, og den er også kendt som Little Kyoto. Takayama er en af de få byer, der har beholdt sit traditionelle look, og det vil du især se i den gamle bydel San-no-machi også bedre kendt som Old Town.

I San-no-machi kan du opleve de velholdte bygninger og gader, hvis historie går helt tilbage til Edo-tiden fra år 1600-1868, hvor byen var fuld af velhavende sælgere. Her kan du også stoppe op og få lidt godt til ganen i et af de mange kaffehuse, tehuse, eller sake-bryggerier.

Takayama er også kendt for Takayama Festivalen, som er en af de tre mest oplevelsesrige festivaler i Japan. Til festivalen går byen all-in på parader og store pyntede flåder, som kører gennem byen, mens mekaniske dukker på nogle af flåderne underholder med sjove dansende bevægelser. Festivalen bliver afholdt to gange om året - i foråret og efteråret.

Begiv dig ud på den 3,5 kilometer gåtur kendt som Higashiyama Walking Course, hvor du oplever mange af de smukke steder, som byen har at byde på. Her ser du både lidt af byen og en hel masse natur. Du går igennem tempelbyen, byens forstæder og Shiroyama Park, hvor Takayama Castle-ruinerne ligger.

Tag på opdagelse på egen hånd i det smukke bjerglandskab, hvor du ser de høje træer og den grønne natur helt tæt på. Tager du bussen lidt ud af centrum, kan du opleve Hida Folk Village (Hida no Sato), som er byens udendørs museum. Her kan du se over 30 traditionelle huse fra Hida-regionen, som er blevet flyttet hertil netop for at lave dette museum.

Billeder

1 ud af 8
Rejser til Japan
1 ud af 8
Takayama
1 ud af 8
Rejser til Japan
1 ud af 8
Rejser til Japan
1 ud af 8
Rejser til Japan
1 ud af 8
Rejser til Japan
1 ud af 8
Rejser til Japan - Rejser til Takayama
1 ud af 8
Rejser til Japan

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Takayama

Flere hoteller i Takayama