Malaysia

Kota Kinabalu

Gå tilbage

Rejser til Kota Kinabalu

Kota Kinabalu er en stor og pulserende by med over 600.000 indbyggere, og dermed er den en af de største byer på Borneo! Den ligger i staten Sabah, og hvis du er på rundrejse i Sabah, så er det oplagt at lægge vejen forbi Kota Kinabalu.

Byen er spændende med flere gode ruter! Tag op på Signal Hill og se den fantastiske udsigt over hele Kota Kinabalu by. Fortsæt til Sabah Foundation Building, som er en af de eneste hængende bygninger. Tag også forbi Sabah State Museum, hvor du kan lære om Sabahs historie og se mange nye kunstgenstande.

Atkinson Clock Tower er også et besøg værd. Dette klokketårn er noget af det eneste, der overlevede bombningen af Kota Kinabalu i 1945. Det blev bygget i 1905 af træ og har sit navn efter F.G. Atkinson, som var den første distrikt officer på stedet, indtil han døde af malaria i en alder af 28.

Husk også et stop på Filipino-markedet og køb noget lækker frisk frugt. Der er intet så lækkert som nyplukket frisk dragonfruit. Eller hvad med et besøg til det lokale marked med frugt/grønt/kød/drikkevare og alt hvad hjertet begærer. Der ligger et stort et nede ved strandpromenaden. Alt hvad du ser, er hjemmedyrket og fri for sprøjtemidler. Det er et skønt syn at gå en tur igennem dette farvestrålende marked, med alle disse forskellige krydderier mm.

Hvis du har meget mod og har brug for at prøve kræfter med naturen, kan du tage på en heldagstur til Tamparuli distriktet, hvor du kan White Water Rafte. Eller hvad med en Wildlife Safri, hvor du bl.a. har mulighed for, at se næseaber og de sjældne sølvhaleaber, masser af forskellige fugle, krokodiller og ildfluer.

Billeder

1 ud af 9
Rejser til Malaysia
1 ud af 9
Rejser til Malaysia
1 ud af 9
Masjid Bandaray-moskeen
1 ud af 9
Velkommen til Kota Kinabalu!
1 ud af 9
Kota Kinabalus havnefront
1 ud af 9
Udsigt ud over Kota Kinabalu
1 ud af 9
Atkinson Clock Tower i Kota Kinabalu
1 ud af 9
Rejser til Malaysia
1 ud af 9
Den skønne strand lidt uden for Kota Kinabalu

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Kota Kinabalu

Flere hoteller i Kota Kinabalu