Gå tilbage

Rejser til Melaka

Melaka - eller Malacca, som det også bliver kaldt - var sultanens hovedstad og centrum for malayernes verden i det 15. og 16. århundrede og blev i 2008 udnævnt til verdensarv af UNESCO.

Både malayere, portugisere, hollændere og briterne har ejet denne by, hvorfor byens arkitektur i dag er præget af de forskellige byggestile, der har været igennem århundrede. Derfor kan du bl.a. se et portugisisk fort, kirker bygget af hollænderne og et kinesisk tempel fra 1646.

Byen har et relativt lille centrum, hvor de fleste turistattraktioner findes indenfor gåafstand af hinanden, ellers kan du sagtens leje en cykel eller benytte de lokale tuk tuk.

Jonker Street er stedet, hvor du kan købe flotte lokale håndværksprodukter, og hver fredag og lørdag afholdes det hyggelige Jonkers Walk Night Market, hvor du kan spise i de mange madboder og købe lokale produkter og meget andet.

Du kan også besøge de historiske attraktioner, som Pauls Hill, Porta De Santiago, Cheng Hoon Teng templet, hvor du kan gå på jagt efter antikke souvenirs. Besøg også Baba Nyonya museet, for at få et spændende indblik i peranakanernes livsstil og traditioner.

Billeder

1 ud af 7
Dejlig havnepromenade
1 ud af 7
Rejser til Malaysia
1 ud af 7
Rejser til Malaysia
1 ud af 7
Rejser til Malaysia
1 ud af 7
Den røde kirke på Red Square
1 ud af 7
Rejser til Malaysia
1 ud af 7
Melakas fine moske

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Melaka

Flere hoteller i Melaka