Sri Lanka

Talalla

Gå tilbage

Rejser til Talalla

Talalla er en lille strandby, der ligger mellem Tangalle og Mirissa på Sri Lankas sydkyst. Det er her, srilankanerne selv kommer for at holde ferie. Og her er altså også dejligt – med to kilometer sandstrand af gyldent sand, masser af palmer og ellers bare fred, ro og idyl.

Det er svært at tro, at her næsten ikke er nogen udenlandske turister, for her er skønt og smukt med den frodige natur omkring bugten. Her sker ikke så meget, så du kan virkelig finde ro og komme i en total afslapningstilstand - derfor er det også det perfekte sted at dyrke yoga!

Selve bugten i Talalla har virkelig roligt vand, så du kan sagtens tage en svømmetur, men hvis du vil have surferbølger, ligger der også en anden strand 10 minutters kørsel herfra.

Stranden er nærmest øde, bortset fra fiskernes farvestrålende træbåde, der ligger trukket ind på stranden fyldt til randen med fiskenet. Hvis fiskerne er i fuld gang med deres daglige opgaver, så stop op og tag et kig. Snak måske med dem og spørg dem om de forskellige fisk.

Hvis du vil have lidt mere liv, så tag en tur til Tangalle – en køretur på ca. 40 minutter. Du kan også køre en times tid til Mirissa og tage på en hvalsafari ud på vandet. 

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka - Talalla
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Talalla

Flere hoteller i Talalla