Sri Lanka

Tissamaharama (Yala)

Gå tilbage

Rejser til Tissamaharama (Yala)

Tissamaharama er en lille by, der ligger ca. en halv times kørsel fra Yala Nationalpark. Yala er den mest kendte nationalpark i landet, og den er i det hele taget også en af Sri Lankas største oplevelser!

Du kan opleve masser af spændende dyr som elefanter, leoparder og krokodiller! Tæt ved byen ligger, Kataragama, som er et stort område med helligdomme for mange religioner. Her vrimler det med mennesker i alle aldre, hele familier med gamle og små børn, unge, og her er også masser af dyr – køer, aber, varaner mv. Folk kommer her for at besøge templer og pagoder, få velsignelse fra guderne ved at give frugt ved templerne, haner ved pagoderne eller ved at kaste popcorn ud til fiskene i floden. Folk bader også i floden, og har de købt en ny bil, tager de måske nummerpladen med herud og hænger den op i et træ for at få køretøjet velsignet. Er du heldig får du måske lov til at deltage i en af ceremonierne. 

Yala Nationalpark er berømt, og derfor også velbesøgt. Vil du opleve en nationalpark med færre turister, så anbefaler vi Udawalawe Nationalpark. Naturen her minder meget om Yala Nationalpark, og her lever masser af elefanter.

Billeder

1 ud af 6
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 6
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 6
Elefanter i Yala Nationalpark
1 ud af 6
Tissamaharama
1 ud af 6
Natur i Yala Nationalpark
1 ud af 6
Rejser til Sri Lanka - Påfugl

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Tissamaharama (Yala)

Flere hoteller i Tissamaharama (Yala)