Sri Lanka

The Lake Forest

Gå tilbage
#Dejlig pool med udsigt
#Fuld af sjæl
#Smuk beliggenhed
#Sødt personale
#Udsigt

The Lake Forest

The Lake Forest Hotel er et skønt sted i Anuradhapura! Du bor på første parket til søen Thissa Wewa og er omgivet palmer og høje træer. Hotellet er bygget med stort fokus på naturen, og grønne planter får lov til at vokse henover facaden.     

Hotellet er stilfuldt og bygget med store vinduer, så du kan nyde udsigten over søen. Alle værelserne er moderne, veludstyrede, og der er rigeligt med plads. Du kommer ikke til at mangle noget, for her er aircondition, minibar, værdiboks, fladskærms-tv, te- og kaffemaskine og gratis Wi-Fi. Her er selvfølgelig også en balkon med udsigt til søen.  

Hotellet har en flot pool ud mod søen, og her kan du også nyde udsigten over vandet. På terrassen lige ved siden af kan du slænge dig i en liggestol. I restauranten får du god mad! Kokken tryller virkelig i køkkenet, og maden er tilberedt på de bedste råvarer. Du kan bestille et bredt udvalg af srilankanske og internationale retter – her er der noget for enhver smag! Nyd maden i restaurantens udendørsområde og den vidunderlige udsigt over søen. 

Det søde personale hjælper dig gerne, og her føler du dig virkelig velkommen!

Aircondition
Balkon
Familieværelser
Mellemstort hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka