Sri Lanka

Dream Cliff Mountain Resort

Gå tilbage
#Bikube formede hytter
#Bo op ad klippesiden
#Boutique
#Familieejet resort
#Frodige bjerglandskaber
#Langt fra alting
#Natur
#Par
#Privat lille balkon
#Syv finurlige stenhytter
#Sødt personale
#Udsigt

Dream Cliff Mountain Resort

Dream Cliff Mountain Resort er et lækkert boutiquehotel, der ligger utrolig smukt i bjergene i Haputale. Du bor i en af de syv finurlige stenhytter, der alle er formet som runde bikuber med et dome-agtigt palmebladstag. Hytterne er placeret på klippesiden og fra sengekanten har du udsigt ud over grønne, frodige bjerglandskaber – ja, her kan du sagtens stå tidligt op og nyde solopgangen!  

Hytterne er hyggeligt indrettet med dekorative billeder på væggene, gulvvinduer, håndlavede loftslamper og en stor seng. Der er alt, hvad du skal bruge af TV, minibar, værdiboks, gratis Wi-Fi og tilhørende eget badeværelse, elegant indrettet med messinghåndvask, stengulv og mørke træborde. Fra din private balkon kan du nyde din morgenmad i morgensolen eller en læskende drink i solnedgangens skær.  

Tag en dukkert i hotellets infinity pool, der har resortets nok flotteste udsigt, og spis bagefter god mad på restauranten Honey Comb og Sky Deck. Her serveres der lokal srilankansk mad og enkelte europæiske retter i rolige omgivelser med afslappende calypsomusik. Nyd din lækre mad med et godt glas vin og den helt vidunderlige udsigt over det grønne bjerglandskab.  

Resortet er familieejet, og manageren Raphael er helt fantastisk – han og hans gode team giver dig den bedste service, og du vil altid føle dig i gode hænder. Familien, der ejer resortet, har bygget det op som en hyldest til Adam og Eva. Mange er af den overbevisning, at da de blev forvist fra Edens Have, satte de deres fod første gang på jorden på bjerget "Adam's Peak" ikke så langt fra resortet. 

Balkon
Lille hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Gratis Wifi
4.8/5

Gæsters bedømmelse

Vores gæster siger...

En sublim oplevelse og et godt...

En sublim oplevelse og et godt alternativ Line havde fundet til os.

6. februar 2024

Vores gæster siger...

Fantastisk flot udsigt. Dejlig...

Fantastisk flot udsigt. Dejligt, personligt personale, hyggelige faciliteter - men, der bør nok gøres opmærksom på de udfordringer dårligt gående kommer ud for ved at skulle gå fra hotellet til ... Læs mere

10. januar 2024

Billeder

1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka