Sri Lanka

Villa Saffron

Gå tilbage
#Arkitekttegnet
#Boutique
#Dejlig pool med udsigt
#Fuld af sjæl
#Par
#Strand
#Sødt personale

Villa Saffron

Villa Saffron er super lækkert 5-stjernet boutiquehotel, der ligger lige ud til den gyldne sandstrand. Her bor du omgivet af en tropisk have fuld af palmer og grønne planter. Nyd livet og de smukke omgivelser – alt sammen til lyden af det Indiske Ocean! Hotellet er tegnet af den berømte arkitekt C. Anjalendran. Her bor du virkelig godt!  

Hotellet består egentlig af én stor villa i kolonitidsstil med i alt fem suiter. Alle værelserne er forskellige, men er rummelige og flot indrettet – moderne og elegante. Du har aircondition, loftsvifte, minibar, fladskærms-tv, te- og kaffemaskine og gratis Wi-Fi. Tag morgenkaffen med ud på din terrasse eller balkon og nyd udsigten.

Værelserne ligger kun 100 meter fra den dejlige strand, men du kan også springe en tur i poolen, hvis du trænger til en hurtig svømmetur. Poolen er omkranset af høje palmetræer, og her kan du også dase i en liggestol og nyde udsigten over havet. I restauranten spiser du lækker mad! De dygtige kokke tilbereder traditionelle srilankanske retter og vestlige retter efter ønske – sig hvad du vil have og du får det serveret!      

Ejerne Evangeline og Milinda og deres personale er søde, så spørg dem endelig, hvis du har brug for hjælp.

A/C
Lille hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Gratis Wifi
5/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka