Sri Lanka

Anantaya Resort & Spa

Gå tilbage
#Familie
#Fantastisk pool med havudsigt
#Fuld af sjæl
#Hotel med vinkælder
#Kom helt ned i gear
#Masser af aktiviteter
#Par
#Snorkling
#Spis lækker srilankansk mad
#Strand
#Swim-up bar
#Sødt personale
#Traditionel srilankansk indretning
#Tæt på stranden

Anantaya Resort & Spa

Anantaya Resort & Spa er et skønt hotel, der ligger få meter fra stranden i Pasikuda ud mod Det Indiske Ocean. Her er ro, så du kan virkelig komme ned i gear.

Allerede når du træder ind på hotellet, bliver du mødt af en flot udsigt. Hotellets åbne lobby ligger højt placeret, så du har et af hotellets mest imponerede udsigter over det flotte store poolområde, den hvide sandstrand og det blå hav.

Værelserne ligger spredt ud i den flotte have i klaser af større og mindre bygninger. Dit værelse er moderne og flot med træk fra traditionel srilankansk stil. Der er mørke træmøbler, beige detaljer på sengene og hyggelige brune gardiner. Træk gardinerne fra, åbn dine store glasdøre og træd ud på din balkon og nyd den friske luft. På dit værelse har du også moderne faciliteter såsom Wi-Fi og minibar.

Tag et dyp i den store dejlige pool, læg dig på en liggestol under en parasol eller gå en tur over den lille søde bro, der krydser poolen. Svøm hen til hotellets swim up bar og nyd en farverig lokal drink uden at gå op af vandet.

Prøv også deres lækre spa og forkæl dig selv. Vil du hellere have mere gang i den, har hotellet også et fitnesscenter, eller du kan prøve deres aktiviteter, såsom badminton, vandaerobic og dart. Du kommer ikke til at kede dig!

På hotellets hovedrestaurant har du en fantastisk udsigt ud over den imponerende pool, svajende palmer, sandstranden og havet. Du sidder udendørs og spiser din morgenmad, frokost og aftensmad, mens du lytter til fuglefløjten og bølgerne på havet. Drik et glas vin fra hotellets vinkælder og smag deres traditionelle srilankanske retter.

Mød det søde personale. Blandt andet står de to managers Ranga og Sarath klar til at hjælpe. De gør, hvad de kan for, at du får et godt ophold.

A/C
Balkon
Fitness
Badminton
Strandbar
Beachvolley
Dart
Dykning
Vandscooter
Vandski
Mellemstort hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi

Billeder

Poolområdet
Skønneste beliggenhed
Rejser til Sri Lanka - Anantaya
Receptionen
Udeområde
Et af de dejlige værelser
Området