Sri Lanka

Nooit Gedacht Heritage Hotel

Gå tilbage
#Ayurveda behandlinger
#Bæredygtigt
#Dejlig atmosfære
#Dit andet hjem
#Familie
#Favorit
#Frodig grøn have
#Fuld af sjæl
#Kolonitidsstil
#Lotusdam
#Par
#Sødt personale
#Tidligere guvernørbolig
#Tæt på stranden
#Vågn til fuglelyde

Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht er C&C´s favorithotel i Unawatuna. Det er et historisk og unikt sted, der blev bygget af en hollandsk guvernør i 1735. Det siges, at guvernøren egentligt skulle have sejlet til Batavia, men blev forsinket i Galle på grund af skibsproblemer. Deraf kommer navnet Nooit Gedacht, som på hollandsk betyder ”aldrig tænkt” eller ”uventet”. Bygningen blev i 1895 købt af den nuværende ejers, Ms. Pragnas, tiptiptipoldefar. 

Nooit Gedacht er mere et hjem end et hotel og er måske ikke så professionelt drevet som andre hoteller, men det bidrager til den dejlige atmosfære. Alt er holdt i enkel kolonitidsstil. Om morgenen vil du med stor sandsynlighed vågne til lyde af de mange fugle, der bor i den frodige, grønne have. Her kan du også se en kanal, som hollænderne brugte til at transportere ferskvand og krydderier op til Galle Fort. Nu er kanalen fuld af vilde liljer. Den lille lotusdam, de mange palmetræer og det store mangotræ er godt besøgt af forskellige dyr, og det er ikke ualmindeligt, at du både kan se aber, egern og påfugle.  

Du kan se en video af hotellet her

Dit værelse 

Hotellet består af den gamle hovedbygning og en ny bygning med 20 pæne og fint indrettede værelser med gode faciliteter som sikkerhedsboks, hårtørrer, te/kaffe faciliteter og minikøleskab. De er lyse og inspireret af kolonitidsstemningen i hovedbygningen med helt mørke træmøbler og pæne trædetaljer. Slap af på din lille veranda med udsigt over den frodige have, poolen og bjerget. Bliver det for varmt ude, kan du blive kølet lidt ned på værelset, hvor der både er aircondition og blæser. Hvis du er træt efter en lang dag med oplevelser, kan du bestille roomservice til værelset uden at røre en finger.  

Nooit Gedachts faciliteter 

På fællesområderne kan du gøre brug af gratis wi-fi (der dog ikke altid virker lige godt). Spis dejlig mad i guvernørens restaurant, der ligger inde i det gamle palæ eller i den skønne friluftspavillon. Prøv for eksempel den lækre rice & curry, der er lavet på friske sæsonbestemte grøntsager - maden er god, men der kan være lidt ventetid på den. Morgenmaden på hotellet er udmærket, og der er rigeligt med mad. Nyd en afkølende dukkert i den dejlige pool, og har du børn med, er der også en lille fin børnepool. Om aftenen kan du nyde en Gin&Tonic eller andre læskende drikke i den rolige bar i haven, samtidig med at du kan opleve et lille lysshow i haven fra de mange ildfluer. Personalet på Nooit Gedacht er dygtige, søde og smilende. Spørg dem til råds og fortæl dem, hvad du har brug for.

En helt særlig oplevelse i Sri Lanka er de traditionelle Ayurveda behandlinger. Forkæl dig selv med en gang oliemassage eller kast dig ud i mediations- og yogatimer. Måske forlader du stedet som et helt nyt menneske! Du kan såmænd også lære at lave srilankansk mad og få lidt inspiration til aftensmaden derhjemme – aftal det med personalet, så de kan arrangere det med kokken. 

Tag på stranden og besøg Galle 

Den berømte Unawatuna strand ligger kun 10 minutters gang væk, men vil du gerne spare fødderne lidt, tager turen kun to minutter med tuktuk. På hotellet kan du leje strandhåndklæder for et mindre beløb. Du kan også tage på en lille eventyrvandring gennem bjerget over til the Jungle Beach. Gåturen tager ca. 30 minutter, og spørger du gartneren, kan han vise dig smutvejen gennem baghaven. Du kan også køre til Jungle Beach i en tuktuk, det tager kun fem minutter, men du skal stadig være lidt let til bens, da vejen ned til stranden er en stejl stensti. Jungle Beach er, som navnet antyder meget frodig og jungle-agtig, og vandet er en hel del roligere her end på den store Unawatuna Beach.  

Tag også ind og besøg hyggelige Galle, som er en hollandsk kolonitidsby med et berømt fort, hyggelige gågader og en masse butikker, gode spisesteder og gallerier. 

A/C
Balkon
Forbundne værelser
Fitness
Mellemstort hotel
Børnepool
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
4.3/5

Gæsters bedømmelse

Vores gæster siger...

Har været der før og elsker ...

Har været der før og elsker bare stedet.

14. marts 2022

Vores gæster siger...

Ikke helt så nærværende per...

Ikke helt så nærværende personale som andre steder. Og service er lidt langsom

18. april 2024

Vores gæster siger...

Meget venligt personale og mad...

Meget venligt personale og maden på hotellet er helt fantastisk !!!!

Vi anbefaler, at man spiser der.

27. september 2023

Billeder

1 ud af 7
Hotellet udefra
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka - Nooit Gedacht Heritage Hotel
1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 7
Restauranten