Sri Lanka

Thaproban Beach House

Gå tilbage
#Bæredygtigt
#Centralt
#Dejlig atmosfære
#Flere spisemuligheder i nærheden
#Knald på farverne
#Kølig dukkert i havet
#Livligt område
#Natur
#Par
#Spis med udsigt til havet
#Strand
#Sødt personale

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House er et dejligt lille hotel, der ligger direkte ud til stranden i Unawatuna. Du skal bo her, hvis en beliggenhed tæt på stranden og de mange restauranter er vigtig for der - for du kommer ikke tættere på. Når det så er sagt, er der jo altså meget liv på stranden med de mange restauranter og barer og den bagvedliggende gade, og du kan ikke undgå at høre det.

Thaproban Beach House er et hotel, som C&C Travel bruger oftere og oftere, og vi er rigtig glade for det. Vi kan godt lide de små og hyggelige steder. Det er ikke helt nyt længere, og det kan ses. Til gengæld skaber de ansatte en dejlig atmosfære og er virkelig effektive - er der det mindste, skal du bare bede Ms. Nuwani i receptionen om hjælp.

Værelserne er gode og hyggelige men af ældre dato - de er fulde af farve, og her er gratis wifi. Hotellet har også en restaurant med udmærket mad - det bedste på menukortet er deres sea food. Det kan du spise med fødderne i sandet og udsigt ud over vandet.

Hotellet har ingen pool, men ligger lige ud til den dejlige strand. Kan du ikke undvære en dukkert i poolen, har du mulighed for at låne poolen hos søsterhotellerne Thaproban Pavillion Resort og Thambapanni Retreat.

A/C
Balkon
Dykning
Lille hotel
Minibar
Restaurant
Gratis Wifi
4.4/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

Thaproban Beach House
Værelse
Restaurant
Restaurant i sandet
Du er helt ude i sandet
Rejser til Sri Lanka