Sri Lanka

Thaproban Beach House

Gå tilbage
#Bæredygtigt
#Centralt
#Dejlig atmosfære
#Flere spisemuligheder i nærheden
#Knald på farverne
#Kølig dukkert i havet
#Livligt område
#Natur
#Par
#Spis med udsigt til havet
#Strand
#Sødt personale

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House er et dejligt lille hotel, der ligger direkte ud til stranden i Unawatuna. Du skal bo her, hvis en beliggenhed tæt på stranden og de mange restauranter er vigtig for der - for du kommer ikke tættere på. Når det så er sagt, er der jo altså meget liv på stranden med de mange restauranter og barer og den bagvedliggende gade, og du kan ikke undgå at høre det. Der er også ind imellem fester på stranden, så du skal forvente at der kan være støj.

Thaproban Beach House er et hotel, som C&C Travel bruger oftere og oftere, og vi er rigtig glade for det. Vi kan godt lide de små og hyggelige steder. Det er ikke helt nyt længere, og det kan ses. Til gengæld skaber de ansatte en dejlig atmosfære og er virkelig effektive - er der det mindste, skal du bare bede Ms. Nuwani i receptionen om hjælp.

Værelserne er gode og hyggelige men af ældre dato - de er fulde af farve, og her er gratis wifi. Hotellet har også en restaurant med udmærket mad - det bedste på menukortet er deres sea food. Det kan du spise med fødderne i sandet og udsigt ud over vandet.

Hotellet har ingen pool, men ligger lige ud til den dejlige strand. Kan du ikke undvære en dukkert i poolen, har du mulighed for at låne poolen hos søsterhotellerne Thaproban Pavillion Resort og Thambapanni Retreat.

A/C
Balkon
Dykning
Lille hotel
Minibar
Restaurant
Gratis Wifi
4.4/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Vores gæster siger...

Virkeligt dejligt hotel og et ...

Virkeligt dejligt hotel og et fantastisk personale ud over alt forventning:-)

Desværre for meget støj / musik og larm fra naboerne

4. februar 2024

Vores gæster siger...

Dette hotel ligger unikt og me...

Dette hotel ligger unikt og med det mest fantastiske personale. Vi havde det bedste værelse og nød vores dage i fulde drag.

15. januar 2024

Billeder

1 ud af 6
Thaproban Beach House
1 ud af 6
Værelse
1 ud af 6
Restaurant
1 ud af 6
Restaurant i sandet
1 ud af 6
Du er helt ude i sandet
1 ud af 6
Rejser til Sri Lanka