Thailand

Andalay Beach Resort

Gå tilbage
#Das ved poolen og på stranden
#Egen lille terrasse
#Familie
#Fuld af sjæl
#Hyggelig atmosfære
#Kom ned i gear
#Kælet for detaljen
#Nyere stilfuldt hotel
#Par
#Service i særklasse
#Strand
#Øliv

Andalay Beach Resort

Andalay Beach Resort er nyere hotel, der har en rolig beliggenhed. Hotellet har både en bygning med værelser og villaer i den frodige og hyggelige have. Alle er bygget i råt betonlook og indrettet med naturmaterialer som træstammer, konkylier med et strejf af orientalsk stemning. Her er virkelig kælet for detaljerne. På dit flotte værelse finder du både et mini-køleskab, kaffe- og tefaciliteter, tv og en dejlig terrasse, hvor du kan starte dagen med at lytte til bølgerne, der slår ind på stranden.

Apropos stranden, så finder du den lige ud for hotellet med gyldent og groft koralsand. Ligesom med mange andre øer i Sydthailand oplever du tydeligt tidevandet, og når det er lavvande, går fiskerne rundt og fanger blæksprutter. Stranden er et paradis for dig, som kan lide at gå tur på stranden og finde flotte muslingeskaller, konkylier og eremitkrebs. De er overalt! De timer hvor der er lavvande, kan du med fordel hoppe i en af hotellets to pools. Den ene har en vidunderlig udsigt over havet.

På hotellets restaurant kan du prøve nogle af de mange lækre thairetter og gode drinks. Trænger du til forkælelse, kan du med fordel prøve hotellets egen massage, hvor du fx kan prøve en traditionel thaimassage, oliemassage eller bare en fodmassage.

Vil du gerne ud at opleve området - fx ud på en vandre- eller cykeltur, for at opleve naturen på øen og de andre dejlige strande, så spørg det søde personale om hjælp. Og ellers skal du bare nyde de rolige omgivelser, slappe godt af og komme helt ned i gear.

A/C
Balkon
Køleskab
Cykelleje
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
4.8/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Vores gæster siger...

Alt var super. Der var venligt...

Alt var super. Der var venligt og hjælpsomt personale tilgængeligt hele tiden. Et skønt værelse og skønne omgivelser.

4. marts 2023

Vores gæster siger...

Fantastisk personale - særlig...

Fantastisk personale - særligt medarbejderen Nee som flere også nævner på Tripadvisor.

16. januar 2023

Vores gæster siger...

Nee sørgede for en virkelig g...

Nee sørgede for en virkelig god madoplevelse. Andalay får slet ikke roser nok for sit personale, service og gode køkken. Stranden var også fin, slet ikke så ringe som beskrevet i jeres brochu ... Læs mere

28. april 2019

Billeder

1 ud af 6
Rejser til Thailand
1 ud af 6
Rejser til Thailand
1 ud af 6
Rejser til Thailand
1 ud af 6
Rejser til Thailand
1 ud af 6
Rejser til Thailand
1 ud af 6
Rejser til Thailand