Vietnam

Nha Trang

Gå tilbage

Rejser til Nha Trang

Nha Trang er nok en af de mest kendte badebyer i Vietnam. Byen ligger ud til kysten i det sydlige Vietnam, og er nok mest kendt for sin lange og flotte sandstrand med flotte klippeformationer ude i havet. På stranden er der et sandt leben af folk og sælgere, der tilbyder alt fra tøj, drikkevarer og frugt. Prøv måske en gammeldags spabehandling med et besøg til et mudderbad, det er en sjov og behagelig oplevelse.

Nha Trang er en populær turistdestination for udlændinge, men også for vietnamesere, der holder en lille ferie fra en stressede hverdag. Den bedste årstid at besøge byen på er fra februar til september. Regntiden er fra september til januar.

Fra Nha Trang er der mulighed for at tage på bådtur eller på dykkerture ganske korte sejladser fra byen. Hvis du er rigtig glad for at dykke og snorkle, kan du også vælge at bo på Whale Island, som er en lille ø udfor kysten. Her er intet at lave udover at slappe af, bade, dykke og snorkle, men til gengæld er det fantastiske vilkår for det. Nær ved turistede Nha Trang ligger Cam Ranh, hvor strandene er smukke med hvidt sand, turkist vand og lidt færre mennesker.

Billeder

1 ud af 7
Nha Trang er en populær badeby
1 ud af 7
Langs stranden ligger masser af store hoteller
1 ud af 7
Rejser til Vietnam
1 ud af 7
Nær Nha Trang ligger det mindre turistede Cam Ranh
1 ud af 7
Rejser til Vietnam
1 ud af 7
Rejser til Vietnam
1 ud af 7
Kig ud på de farverige fiskerbåde

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af