Vietnam

Pu Luong Retreat

Gå tilbage
#Boutique
#Bungalow
#Fantastisk beliggenhed
#Fuld af sjæl
#Kræset for detaljerne
#Lækker infinity pool
#Natur
#Omgivet af bjerge
#Par
#Sødt personale
#Udsigt
#Vietnamesisk paradis

Pu Luong Retreat

Pu Luong Retreat er et smukt hotel, der ligger på en bjergside med udsigt til risterrasser, flot natur og enorme bjerge. Hele hotellet er bygget ved håndkraft af folk fra de omkringliggende landsbyer. 

Du bor i en af de traditionelle bungalows med palmebladstag. De er enkelt indrettet med bambusflet og hyggelige træmøbler, og badeværelserne er pæne.Til gengæld har du den mest fantastiske udsigt ud over bjergpas og lavthængende skyer fra din altan, hvor du kan sidde og nyde de smukke omgivelser. Husk myggespray – de små krabater er hyppige gæster både inde og ude! 

Pu Luong Retreat er et forfriskende afbræk fra larmen og osen i storbyen. Du skal tage hertil for at nyde den flotte udsigt over rismarkerne og indånde den friske bjergluft. Husk at medbringe kontanter, da der ikke kan betales med kort. Wi-Fi'et virker ikke altid, men se det som en mulighed for at lægge telefonen fra dig og opleve naturen i stedet. Tag en dukkert i infinitypoolen eller slap af med en cocktail ved poolbaren. Om aftenen kan du spise god mad i den åbne restaurant, hvor personalet står klar til at hjælpe dig med et smil. Det er en god ide at huske en varm trøje til de kølige aftener.  

Balkon
Lille hotel
Pool
Restaurant
Gratis Wifi
4.8/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Vores gæster siger...

Skønt sted med fantastisk uds...

Skønt sted med fantastisk udsigt.

Dejlig morgenmad

9. marts 2023

Vores gæster siger...

Perfekt, rigtig ærgerligt at ...

Perfekt, rigtig ærgerligt at vi kun havde en overnatning her. Vi ville gerne have haft mere tid til dette område, især med dette natur skønne hotel.

Fin service og god mad.

28. marts 2023

Billeder

Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam