Costa Rica

Carara National Park

Gå tilbage

Rejser til Carara National Park

Carara National Park er en af Costa Ricas mest populære nationalparker, fordi den ligger så tæt på hovedstaden San José. Det er et fredet område med fantastisk frodig natur - en blanding af tropisk regnskov og tropisk tør skov - og her møder du det skønneste dyreliv med mange forskellige dyre- og fuglearter.

Fugleinteresserede er vilde med Carara på grund af de mange fugle - nationalparken har fx papegøjer, kolibrier og tukaner, og de er nemme at spotte, fordi parken ikke har lige så tætte skove som mange andre steder i landet. Når du vandrer rundt i parken kan du opleve pungrotter, dovendyr og myreslugere, men du kan også opleve hvirveldyr, som fx giftige farvestrålende frøer, slanger og øgler.

I ægte regnskovsstil er der selvfølgelig også en masse flabede aber, og du kan være heldig at spotte krokodiller, mens de soler sig ved Tarcoles flodens bred – det er ren dyrefest i den her park! Parken har selvfølgelig et hav af stier, så du rigtig kan bevæge dig rundt på dette spændende sted, komme helt tæt på dyrelivet og få nogle skridt banket ind på skridttælleren.

Billeder

1 ud af 4
Rejser til Costa Rica
1 ud af 4
Rejser til Costa Rica
1 ud af 4
Rejser til Costa Rica
1 ud af 4
Rejser til Costa Rica

Hoteller i Carara National Park

Flere hoteller i Carara National Park