Costa Rica

Dominical

Gå tilbage

Rejser til Dominical

Dominical er en lille strandby omkring 45 kilometer syd for Quepos, og her hersker en hyggelig og tilbagelænet atmosfære. Før i tiden var byen bare en lille fiskerby, men nu er det blevet til et surferparadis på grund af de kæmpemæssige bølger, der ruller ind over stranden hele året.

Vandet på selve Dominical stranden er ikke godt at svømme i, for strømmene er stærke, men den nærliggende Playa Dominicalito strand er helt fin til badning og afslapning.

Den smukke natur er frodig og fuld af klipper, floder og vandfald, og det giver masser af muligheder for trekking og oplevelser på hængebroer imellem træerne. Du kan også tage en tur på hesteryg eller i havkajak og se det hele fra en helt anden vinkel!

Ti minutters kørsel fra Dominical kan du besøge Parque Reptilandia, der har slanger, frøer og krokodiller fra området, og du kan også hilse på en enkelt komodovaran. På sejlture ud fra kysten kan du være heldig at se hvaler – især er pukkelhvaler helt almindelige her.

Herfra har du også gode muligheder for at tage på ture til Caño Island, hvor der er fantastisk snorkling, eller til den verdenskendte Cocovado Nationalpark.

Fra Dominival kan du tage på ture til Caño Island, som er et naturreservat, hvor du kan snorkle eller måske dykke, hvis du vil tættere på livet på havbunden. Du kan også opleve den verdenskendte Corcovado Nationalpark, som netop er kendt for sin vilde, uberørte natur og sjældne dyr.

Billeder

1 ud af 4
Solnedgang over Dominicalito
1 ud af 4
Dominicalito
1 ud af 4
Dominical
1 ud af 4
Vandfald i naturen

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Dominical

Flere hoteller i Dominical