Costa Rica

Rincon de la Vieja

Gå tilbage

Rejser til Rincon de la Vieja

Rincon de la Vieja Nationalpark er opkaldt efter parkens nok største attraktion: den næsten to kilometer høje vulkan, Rincon de la Vieja. På grund af nationalparkens mange vulkankratere bobler området af geotermisk aktivitet - bogstavelig talt. Det kan du se med egne øjne, når du slår vejen forbi nogle af de mange varme kilder, dampsøjler og kogende mudderpøle. Lad os være ærlige og sige, at lugten ikke er imponerende, men det er synet!

Udover at være hjemsted for vulkansk aktivitet, er nationalparken også hjemsted for frodig skov, smukke vandfald og farverige blomster, og på grund af store højdeforskelle i parken, er der en stor variation i naturoplevelserne her. 

Husk at holde øjnene åbne, mens du udforsker området. Her bor nemlig et væld af dyr såsom snohalebjørne, flere forskellige aber, dovendyr, tapirer, smaragdtukaner og den blåkronede motmot, der er en farverig fugl med smukke halefjer.

Der er flere muligheder for at komme rundt og opleve Rincon de la Vieja - du kan blandt andet tage ud at vandre eller opleve området fra hesteryg, og du kan bade for foden af et vandfald. Du har også mulighed for at prøve en af de naturlige hotpools, men tjek nu lige, at det ikke er en af dem med kogende vand, inden du stikker tæerne i!

Billeder

1 ud af 5
Smukt vandfald i Rincon de la Vieja Nationalpark
1 ud af 5
Rincon de la Vieja Nationalpark
1 ud af 5
Rincon de la Vieja Nationalpark
1 ud af 5
Rincon de la Vieja
1 ud af 5
Smukke omgivelser

Hoteller i Rincon de la Vieja

Flere hoteller i Rincon de la Vieja