Costa Rica

Sarapiqui

Gå tilbage

Rejser til Sarapiqui

Sarapiqui er et naturskønt område inde i landet. Her kravler de store træer langsomt op fra lavlandet og op til de centrale bjerge, og små floder risler gennem landskabet på kryds og tværs.

Her ligger flere små, private parker, og det er også her, at du finder den mindre besøgte, men rimelig store, Braulio Carillo National Park, der gemmer på unikke oplevelser.

Området er oplagt for dig, der er naturelsker, og udover de smukke omgivelser er her også små spisesteder og pensionater. Snør vandrestøvlerne og tag på vandreture i det grønne mens du spejder efter hurtige kolibrier, eller prøv at river rafte på Sarapiqui-floden.

Du har mange aktiviteter at vælge imellem, og de findes i alle sværhedsgrader – men her i egnen er de specielt velegnede til nybegyndere.

Er du nysgerrig efter at lære mere om naturen, kan du besøge Biological Research Station La Selva, hvor floraen studeres. Dette forsøgscenter samler oplysninger, og udgiver hvert år omkring 200 artikler om resultater af studier af naturen.

Billeder

1 ud af 4
Rejser til Costa Rica
1 ud af 4
Rejser til Costa Rica
1 ud af 4
Rejser til Costa Rica
1 ud af 4
Rejser til Costa Rica

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Sarapiqui

Flere hoteller i Sarapiqui