Costa Rica

Turrialba

Gå tilbage

Rejser til Turrialba

Turrialba er en charmerende lille by, der er omgivet af virkelig smuk natur. Byen er nok mest kendt for den kæmpemæssige vulkan af samme navn, og det er faktisk et af de få steder i Costa Rica, hvor du har direkte adgang til det vulkanske krater.

Selve byen er dejlig og fredelig med hyggelige gadehjørner og grønne parker. Men det er altså naturen, folk kommer for at se, for byen er omgivet af et fantastisk naturlandskab.

Her finder du for eksempel den dejlige naturpark Turrialba Volcano National Park, som ikke er proppet med besøgende – men det betyder ikke, at den ikke er super skøn – det er den nemlig. Her kan du også se den aktive vulkan Turrialba Volcano, hvis sidste store udbrud fandt sted i 1866.

Hvis du er vild med eventyr og adrenalinkick, så kan du prøve river rafting langs floderne Rios Pacuare og Reventazón, som begge er verdenskendte.

Der er mange gode oplevelsesmuligheder i Turrialba – både til de eventyrlystne og til de, som elsker smukke naturlandskaber. Du kan for eksempel cykle en tur på mountainbike, ride på heste eller rappelle ned ad et vandfald.

Billeder

1 ud af 6
Rejser til Costa Rica
1 ud af 6
Rejser til Costa Rica
1 ud af 6
Turrialba #9189
1 ud af 6
Rejser til Costa Rica
1 ud af 6
Rejser til Costa Rica
1 ud af 6
Rejser til Costa Rica

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Turrialba

Flere hoteller i Turrialba