Costa Rica

Uvita

Gå tilbage

Rejser til Uvita

Uvita er en lille landsby i Costa Rica, der ligger omgivet af frodige bjerge og mørke sandstrande. Byen er ikke stor, men her er små, farvestrålende huse, et par butikker, få spisesteder og lidt souvenirbutikker.

Du bor tæt på junglens fantastiske dyreliv, hvor du ofte kan være heldig at møde dovendyr, tukaner og aber. Ude på vandet kan du være lige så heldig at spotte pukkelhvaler, delfiner og havskildpadder.

Faktisk er hele området en nationalpark - Marina Ballena National Park. Nationalparken beskytter havlivets koraller og dyrene i vandet, og du kan også finde frodige mangroveskove og rolige strande. Strandene er beskyttet, og derfor er de roligere her end mange andre steder. Selvom havet og stranden tilhører nationalparken, er det tilladt at tilbringe en dag i parken, svømme i havet og ligge i det bløde sand under solen, eller måske har du lyst til at gå en tur langs den lange kyst.

I nationalparken ligger Punta Uvita, hvor du ved lavvande kan opleve Costa Bellena. Navnet er spansk og betyder "hvalkysten", og det har fået sit navn efter sandets og klippeformationernes form, der godt kunne ligne en hvalhale. Men du skal være hurtig, der er kun lavvande i tre timer. Costa Ballena er et imponerende syn i sig selv, men området er også det perfekte sted at kan spotte de store pukkelhvaler.

Besøger du Uvita i mellem august og oktober eller december og marts, så tag på hvalsafari - her har du nemlig gode muligheder for at opleve pukkelhvalerne tæt på. Er du frisk på mere natur, kan du besøge Uvita vandfald, som ligger cirka fem minutter fra Uvita by. Her kan du bade i den naturlige og forfriskende pool ved foden af det sprudlende vandfald i de smukkeste omgivelser.

Fra Uvita kan du, udover hvalsafari, også tage en tur til Caño Island, som er et naturreservat, hvor du kan snorkle eller måske dykke, hvis du vil tættere på livet på bunden. Her kan du være heldig at svømme med skildpadder, se djævlerokker eller store stimer af små farverige fisk. Eller hvad med en heldagstur til den verdenskendte Corcovado Nationalpark, hvor du vil opleve vild, uberørt natur og sjældne dyr?

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Costa Rica
1 ud af 7
Rejser til Costa Rica
1 ud af 7
Rejser til Costa Rica
1 ud af 7
Rejser til Costa Rica
1 ud af 7
Rejser til Costa Rica
1 ud af 7
Rejser til Costa Rica
1 ud af 7
Rejser til Costa Rica

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Uvita

Flere hoteller i Uvita

Oplevelser