Cuba

Mil Cumbres

Gå tilbage

Rejser til Mil Cumbres

Mil Cumbres ligger oppe i bjergene, og køreturen op er lang og hård ad hullede veje med masser af bump. Du kommer til et sted væk fra alting med løsgående husdyr og floder, som du kan tage dig en dukkert i.

Bondefamilierne i landsbyen her inviterer dig måske på frokost, for de er ikke så vant til turister her. Du er i Cubas bjerge, hvor dagligdagen løber sin sædvanlige gang. Gå rundt blandt småhusende og se landsbyskolen, butikken med de lokale afgrøder og indbyggernes husdyr, der simpelthen går løst rundt i gaderne.

Smag på landsbyens hjemmebryggede rom, besøg de økologiske landbrug og nyd naturen. Naturen er grøn, smuk og frodig! Stedet er perfekt for fugleelskere, så tag kikkerten med og hold øje med trætoppene - og ja, sågar buskene, måske svæver en lille kolibri rundt mellem blomsterne?

Mil Cumbres er fuld af små stier, hvor du kan gå på opdagelse, så tag på trekkingtur i den grønne natur, på udfordrende bjergvandringer, dyp dig i vandet i floder og vandhuller.

Om natten mærker du virkelig, at du er væk fra byens lys - en stjernehimmel åbner sig over dit hoved, og her er helt ro.

Billeder

1 ud af 2
Rejser til Cuba
1 ud af 2
Rejser til Cuba