Mexico

La Paz (Mexico)

Gå tilbage

Rejser til La Paz (Mexico)

La Paz er en skøn ferieby, som ligger yderst på Baja California tangen lige ud til den smukke, Californiske golf. Her er en tilbagelænet atmosfære og isolerede strande med kokosnødde- og dadelpalmer og et ørkenlandskab spækket med kaktusser og klipper.

Byen byder på masser af resorter, små butikker, museer og hygggelige restauranter med lækker, friskfanget seafood. Den centrale plads summer af liv, og her kan du nyde en lille pavillon, den smukke Catedral de Nuestra Senora de la Paz og charmerende, flisebelagte gågader.

Langs stranden løber den dejlige havnepromenade, hvor du kan slentre en tur med udsigt ud over vandet. Byens strand er rigtig god, men det er et par kilometer uden for byen, at de rigtige paradisstrande ligger. Playa Balandra er kendt for sit turkisblå vand og den sjove, timeglasformede El Hongo klippe.

Den nemmeste måde at komme rundt i og omkring La Paz er på cykel – på den måde kan du opleve de bedste strande og den smukke kystlinje i dit helt eget tempo. Du kan også komme på sejlture ud til øerne ud for kysten eller på spændende hvalsafarier, hvor det er muligt at se hvalhajer, hvaler og delfiner.