Mexico

Tuxtla Gutiérrez

Gå tilbage

Rejser til Tuxtla Gutiérrez

Tuxtla Gutiérrez er mest kendt som udgangspunkt for udflugter i den imponerende Sumidero kløft, der ligger omgivet af regnskov. Når du sejler på floden igennem kløften, er du pludselig omgivet af kæmpemæssige lodrette klippevægge til begge sider – op til 1 km høje – du vil føle dig en anelse lille i den enorme natur. Hvis du er heldig, ser du fugle, aber og solbadende krokodiller fra båden.

Du kan også nå adskillige udsigtspunkter til fods eller på mountainbike og beundre udsigten over kløften og naturen oppefra. Hvis du er den modige type, kan du også rappelle ned ad klippevægge og se nogle af kløftens små huler, som du ikke kan komme til ad andre veje – men vær forberedt på et sug i maven!

Selve Tuxtla Gutiérrez er ikke særlig interessant. Det er en stor by med masser af mennesker, biler og natklubber, og igennem byen løber Belisario Dimínguez Boulevard, der er et stort mylder af hoteller, restauranter og shoppingcentre. Her er flere parker, blandt andet Parque de la Marimba, som er kendt for sine daglige marimbakoncerter.

Billeder

1 ud af 4
Sumidero kløften
1 ud af 4
Krokodille i naturen omkring Sumidero
1 ud af 4
Tuxtla Gutiérrez ligger klods op af Sumidero kløften
1 ud af 4
Tuxtla Gutiérrez by