Nordamerika

I Nordamerika har vi hovedsageligt rejser til USA. USA rummer så mange forskellige verdener, at de ikke kan samles under en enkelt overskrift! Det er mulighedernes land, og USA rejser byder da også på et hav af muligheder!

USA er uden tvivl det land, der kommer tættest på at have det hele i sig selv. Og det uanset, om du ønsker at udforske New Yorks mange gader og pladser, prøve lykken i Las Vegas, tage på badeferie i Miami eller cruise tværs over landet på Route 66. Mulighederne er mange, og et besøg er sjældent nok, hvis du ønsker at opleve alt, hvad USA har at byde på.

Kombinér Dansk Vestindien og USA

I virkeligheden hører Dansk Vestindien jo til USA, men de tidligere danske øer ligger i Caribien nede ved Mellemamerika. Det er til gengæld rigtig nemt at kombinere de to, fordi du ofte mellemlander i USA på vej til Dansk Vestindien. Fx kan du få liv og glade dage i sprudlende Miami, eller du kan få storbyoplevelser i kæmpemæssige New York. Valget er dit!

USA’s fastland og Hawaii

Hawaiis øer har fantastisk natur og gæstfrie mennesker, der lever med lige lidt mere ”aloha” end os andre. Bjerglandskabernes lige – og farver! – findes ikke noget andet sted i verden, og strandene er fænomenale. Du kan med fordel kombinere Hawaii med Californien – fx San Francisco! På den måde får du oplevet to meget frie verdener, med storbyliv, frisind og stor tolerance for alle seksualiteter i San Francisco, og aloha og gæstfrihed på Hawaii.

Kombinér Cuba og Canada

På mange af vores rejser til Cuba flyver du med Air Canada og har mellemlanding i Toronto, og derfor er det utrolig nemt at kombinere Cuba og Canada. Vi foreslår, at du på din stopover i Canada ser Torontos seværdigheder og lægger vejen forbi Niagara Falls, så du kan opleve det kæmpemæssige buldrende vandfald.

Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA
Rejser til USA