Brasilien

Manaus

Gå tilbage

Rejser til Manaus

Manaus er hovedstaden i den brasilianske stat Amazonas. Det er en moderne by, der ligger midt i regnskoven i Amazonas - der hvor den sorte Rio Negro og den hvide Solimoes River mødes med den berømte Amazon flod. Det brune og det sorte vand løber ved siden af hinanden, før de omsider blandes, og dette "meeting of the waters" er bestemt en oplevelse.

Byens mest berømte bygning er operahuset fra 1896, som blev bygget, da Manaus var en vigtig by for gummieksporten af importeret marmor, lysekroner og møbler. Denne imponerende bygning er lavet i Louis XV og renæssance stil og er et af historiens mindesmærker. I dag er bygningen hjem for Amazonas filharmoniske orkester.

Disse seværdigheder til trods, besøges Manaus oftes som et godt udgangspunkt for ture ind i Amazonas. Den bedste måde at opleve regnskoven og floden på, er ved at tage et flerdages ophold på en lodge eller en båd midt i regnskoven. Du sejler fra Manaus ned ad floder og kanaler og bor helt isoleret omgivet af naturen. De fleste lodger har et fast program, hvor du som regel kommer ud at fiske efter piratfisk, tager på krokodille safari, sejler gennem skovens tætstående træer og kommer på guidede vandreture, hvor du lærer om skovens og kan holde udkig efter aber, dovendyr, røde papegøjer og tukaner med store, orange næb i trækronerne.

Billeder

1 ud af 4
Amazonas
1 ud af 4
Tag en tur på Amazonfloden
1 ud af 4
Amazonas
1 ud af 4
Manaus by

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Manaus

Flere hoteller i Manaus