Brasilien

Morro de Sao Paulo

Gå tilbage

Rejser til Morro de Sao Paulo

Morro de São Paulo ligger på en vaskeægte tropeø, Ilha de Tinharé, hvor der hersker ren feriestemning! Det er her de rige, unge brasilianere tager hen, når der skal ske noget, og her er da også chokerende flot.

På den lille ø ligger skønne, gamle kolonitidshuse, og mange af de gamle sommerhuse fungerer nu som ferieboliger for turister. Hele øen er bilfri, så her er ingen forstyrrende trafik – det mest forstyrrende, du bliver udsat for, er, at du skal vælge, hvilken strand du vil ligge på.

Øen er kendt for fred og idyl, men på den mest kendte af øens strande er der altid liv og glade dage. Her er gang i en masse aktiviteter - folk spiller volleyball og fodbold, og sidst på dagen kan du også se den traditionelle brasilianske kampsport "capoeira". Når mørket falder på, komme de unge og fester med pragtfuld høj samba- og salsamusik helt ned til vandet.

Slap af, nyd livet og gå lidt op og ned ad stranden. Her er masser af små telte, hvor der bliver solgt traditionelle lækkerbiskener - prøv lidt forskelligt!

Billeder

1 ud af 5
Morro de São Paulo
1 ud af 5
Morro de São Paulos strand
1 ud af 5
Skøn strand nær Morro de São Paulo
1 ud af 5
Udsigt ud over vandet
1 ud af 5
Skøn strand nær Morro de São Paulo

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Morro de Sao Paulo

Flere hoteller i Morro de Sao Paulo