Brasilien

Paraty

Gå tilbage

Rejser til Paraty

Paraty er de senere år blevet en mere og mere populær by, og det er da også en by, hvor der findes noget for enhver smag.

Det historiske centrum vidner om kolonitiden med fine, charmerende bygninger. Her må ikke køre biler, så du kan i ro og mag bevæge dig rundt mellem de mange butikker, restauranter og atelierer, der i dag har til huse i de smukke bygninger. Det er også her i centrum, at du finder Casa da Cultura - et kulturhus, hvor du kan opleve forskellige shows, teater, udstillinger og andre events.

Udover at Paraty er en spændende og historisk by, har den en fantastisk beliggenhed i naturskønne omgivelser. Du kan slappe af på den fantastiske strand Praia do Pontal, eller du kan tage på udflugt i området.

Her findes et væld af muligheder for dig, der elsker oplevelser i naturen! Prøv at riverrafte på brusende floder eller tag en stille sejltur og hold udkig efter dyrelivet i skoven. Kom på svævetur højt oppe mellem trækronerne og tag på vandreture til vandfald og udsigtspunkter, hvor du bare kan sidde og nyde synet af naturens imponerende skønhed.  

Billeder

1 ud af 6
Paraty set fra vandet
1 ud af 6
En af byens hyggelige gader
1 ud af 6
Fine, hvide huse i Paraty
1 ud af 6
Paratys havn
1 ud af 6
Rejser til Brasilien
1 ud af 6
Rejser til Brasilien

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Paraty

Flere hoteller i Paraty