Brasilien

Praia da Pipa

Rejser til Praia da Pipa

Praia da Pipa ligger i Tibou do Sul distriktet - så østligt, som du overhovedet kan komme i Brasilien. Oprindeligt var det en lille fiskerby, men i 70’erne begyndte det at udvikle sig til et skønt surferparadis i ægte bohemestil.

Dejlige strande, smuk natur, laguner og byliv er bare et par af de ting, som området byder på. Det er selvfølgelig stranden ”Praia”, der er byens perle, og du kan bruge timevis på at dase og bade her – faktisk er det ikke sikkert, at du nogensinde får klipklapperne af, mens du er her.

I byens små, hyggelige gader er der skønne butikker, restauranter og barer, og om aftenen er der liv og glade dage.

Hvis du tager en sejltur ud på Atlanterhavet, er der god sandsynlighed for, at du ser delfiner – det er helt fantastisk at svømme imellem de venlige dyr, og indimellem sniger en havskildpadde sig også forbi.

En god måde at komme rundt i området på er med enten kano langs kysten eller på hesteryg eller motorcross ad stierne i skoven.

Den populære badeby Natal ligger 80 kilometer væk og er bestemt et besøg værd! Du kan også tage på udflugt til Pipa Naturreservat. Her løber vandrestierne gennem småskove til skønne udsigtspunkter – og der er god sandsynlighed for at spotte skildpadder undervejs. 

Billeder

Røde klipper i Praia da Pipa
Rejser til Brasilien
Ponta do Madeiro
Stranden i Praia da Pipa
Praia da Pipa by
Udsigt ud over vandet