Chile

Concepcion

Gå tilbage

Rejser til Concepcion

Concepción er en af de største byer i Chile og har en energisk stemning, masser af dejlige pladser og gågader. Der er ikke mange deciderede seværdigheder i byen, selvom den har en lang historie, men elsker du at shoppe er det lige stedet!

De fleste butikker ligger i indkøbscentre og på Barros Arana. Du kan købe lokalt og regionalt kunsthåndværk i Mercado Central, som også har mange små spisesteder, samt i Feria Artesanal og i La Gruta.

Er du mere til muséer, så har du i hvert fald to at vælge imellem: Galería de la historia, der har en udstilling om byens omtumlede historie, og Casa del Arte, der har det kæmpe vægmaleri ”La Presencia de America Latina” af den mexicanske kunstner Jorge González Camarena, samt masser af portræt- og landskabsbilleder.

Du kan også tage på udflugter. Den bedste udflugt går til Lota, en lille by, der engang var centrum for Chiles kulindustri på kulkysten, La Costa del Carbon. Minerne er lukket nu, men du kan stadig besøge en af dem (husk at bestille tid) og lære om kuldriftens historie på det historiske museum.

I byen ligger også en 14 hektar stor botaniske have, Isidora Cousiño, der har en skøn blanding af palmer, fyrretræer, vandhuller og volierer. Haven ligger klods op af slumområder og er noget af en kontrast til området.

Et andet udflugtsmål er Talcahuano, hvor du kan se det store krigsskib, Buque Huáscar, der er et af de første jernbeklædte krigsskibe i verden, bygget i England i 1865.