Chile

Huilo Huilo

Gå tilbage

Rejser til Huilo Huilo

Stedet er et naturservat, der går op i at beskytte naturen, dyrelivet og økoturismen i området! Stedet har - som du måske kan regne ud - helt fantastisk natur.

Omgivelserne er grønne og frodige kun afbrudt af turkisblå floder, smukke vandfald og sneklædte bjerge, hvor du kan stå på ski året rundt. Her lever tusindvis af fugle, så det er et paradis for fugleelskere, og du kan også være heldig at se den lille pudú, verdens mindste rådyrart.

Hotellerne i området er bygget, så de falder i ét med naturen, og det er en oplevelse bare at se dem udefra - nogle er bygget som vandfald, andre er bygget som store, runde tårne af træ. Det mest bemærkelsesværdige hotel er nok Magic Mountain - hvor du bor i et bjerg af sten med et vandfald ned ad siden!

Huilo Huilo byder også på ægte vandfald og et besøg til disse kan helt sikkert anbefales. Vandet vælter ned med sådan en kraft, at du kan høre bruset langt væk fra, og selvom vandfaldet i sig selv ikke er særlig stort, er det alligevel et smukt syn.

Stedet er også kendt for at have den længste zip line i Sydamerika! Her svæver du igennem den smukke natur og kan nyde udsigten højt oppefra, mens vinden blæser dig i ansigtet.

Billeder

1 ud af 3
Puente Colgante i Huilo Huilo
1 ud af 3
Flotte Nothofagus Hotel
1 ud af 3
Bjerghotellet Montaña Mágica Lodge

Hoteller i Huilo Huilo

Flere hoteller i Huilo Huilo