Chile

Puerto Natales

Gå tilbage

Rejser til Puerto Natales

Puerto Natales er en mindre by i Patagonien, der er et godt udgangspunkt, når du gerne vil på eventyr i naturen. Allerede på vej til byen fra lufthavnen kan du få det første, spændende møde med områdets dyreliv, hvis du gør stop ved pingvinkolonien i Seno Otway. Ude ved den barske kyst står den store koloni af de charmerende og lidt kluntede dyr – et herligt syn!

Puerto Natales blev grundlagt af englænderne i 1852, og når du er færdig med at beundre de fantastiske omgivelser med smukke dale, frodige skove og kolossale bjergtoppe, kan du besøge byen Angelmo, og besøge det flotte kunsthåndværkermarked.

Fra Puerto Natales kan du komme på udflugt til den berømte nationalpark Torres del Paine. Det er absolut ikke uden grund, at netop denne nationalpark er utrolig populær. Sneklædte bjerge, store gletsjere, spejlblanke søer og brusende floder – smukke, smukke landskaber, der skifter farve og udtryk, alt efter hvor på himlen solen står.

På vej til nationalparken kan der gøres stop ved Milodon’s Cave, hvor der er blevet opdaget rester af et forhistorisk dyr, der er 12.000 år gammelt, og derefter går turen videre ind i parken.

Fyld kameraet med billeder af Amarga-lagunen, Nordenskjold-søen og Grey-gletsjeren, mens du holder udkig efter majestætiske kondorer, de strudselignende nanduer, og de (af udseende) søde guanacoer.  

Billeder

1 ud af 5
Puerto Natales
1 ud af 5
Puerto Natales by
1 ud af 5
Huse i Puerto Natales by
1 ud af 5
Fjorden
1 ud af 5
Gray Glacier i Puerto Natales

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Puerto Natales

Flere hoteller i Puerto Natales

Oplevelser