Chile

Puerto Varas

Gå tilbage

Rejser til Puerto Varas

Puerto Varas er også kendt som Chiles ferieparadis, og ligger lige ned til Llanquihue-søen med en fantastisk smuk udsigt over til både Osorno- og Calbuco-vulkanerne.

Byen har formået at bevare stemningen som en mindre, charmerende by med træhuse, og hyggelige pladser, og selvom her om sommeren godt kan være mange turister, virker byen hverken overrendt eller overturistet. Det kan godt ses, at det var tyskere, der i sin tid var med til at grundlægge byen.

En køretur langs Llanquihue-søen vil tage dig til nationalparken Vicente Perez Rosales, der gemmer på de berømte vandfald, Petrohue Falls. Nyd her synet af det brusende, smaragdgrønne vand, mens du har udsigt til den sneklædte vulkan i baggrunden. Tag videre til Petrohue og sejl på Todos los Santos Lakes til landsbyen Peulla. Smukke smukke omgivelser.

Eller hvad med en udflugt til Chiloe Island? Chiloe Island er en frodig, mystisk ø, rig på kulturhistorie og mytologi, hvor hekse siges at flyve af lyset fra månen. Denne ø undgik meget af den koloniale spanske indflydelse og derfor har den bevaret mange af sine særpræg.

Her er grønne bakker med marker mod nord og tæt skov mod syd. På grund af en overflod af træer, og mangel på andre råvarer på øen, er de fleste huse og kirker bygget udelukkende af træ, hvilket giver det en helt specielcharme.

På øen kan du besøge Ancud med sit blå museum og San Antonio-fortet. Senere kan du også besøge byen Castro og dens imponerende Palafitos - huse på stylter.

Billeder

1 ud af 5
Puerto Varas
1 ud af 5
Osorno vulkanen og Llanquihue søen
1 ud af 5
Sacred Heart of Jesus Christ kirken i Puerto Varas
1 ud af 5
Petrohue vandfaldet i Vicente Perez Rosales Nationalpark
1 ud af 5
Byen Casto på Chiloe Island

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Puerto Varas

Flere hoteller i Puerto Varas

Oplevelser