Chile

Punta Arenas

Gå tilbage

Rejser til Punta Arenas

Punta Arenas er en af de største fiskerbyer, der ligger i Ildlandet. Her er tusinde år gamle urørte skove, sneklædte bjerge, vulkaner og i de indre dale, er floder der majestætisk fosser gennem området for at ende i pampassens store sletter.

Byen Punto Arenas blev grundlagt i 1848 og har i dag en befolkning på ca. 121.000. I byens tidlige år var den afhængig af at sælge produkter fra naturen og vilde dyr, som for eksempel sælskind, fjer og guano (fugleklatter brugt som gødning), guld, kul og træ. Senere gik de over til fåreopdrætning og ved århundredeskiftet græssede omkring 2 millioner får i området.

Byens gadenavne og kirkegårde vidner om immigration fra mange forskellige lande i Europa, og i hjertet af byen ligger Plaza Muñoz, omringet af nogle af byens mest ekstravagante huse, der vidner om de tidlige fåreopdrætteres rigdom – nogle af dem er åbne for offentligheden.

På Cementerio Municipal kan du se de imponerende gravsten og monumenter og på Museo del Recuerdo kan du opleve en udstilling med gamle landbrugsmaskineri og rekonstruktioner af typiske pionér-huse. Byen byder også på en masse gode restauranter, og et stort duty-free indkøbscenter.

Tag også ud at se pingvinkolonier og det gamle gods San Gregorio, der nu mere minder om en spøgelsesby – fåreklipperskuret er dog stadig i brug af de få mennesker, der endnu bor her.

Du kan også tage til den private park Monte León, med stedsegrønne skove og træer forvredet af vind og vejr til næsten unaturlige former. Kondorerne svæver rundt, og måske er du heldig at få et glimt af en huemul, som er i familie med kronhjorten.

Billeder

1 ud af 4
Pingviner i Punta Arenas
1 ud af 4
Hyggelige Punta Arenas
1 ud af 4
Havnen i Punta Arenas
1 ud af 4
Pingvin

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Punta Arenas

Flere hoteller i Punta Arenas