Rejser til Cali

Cali hedder egentlig Santiago de Cali, men byen bliver mest bare kaldt for Cali. Det er den næststørste by i Colombia, og den gamle bydel er en af Sydamerikas ældste byer – den blev grundlagt af spanieren Sebastián de Belalcázar i 1536.

I det historiske centrum går du rundt i de brostensbelagte gader med hvidkalkede huse, og du ser flere flotte kirker og byens fine teater. La Plaza de Cayzedo er byens hovedtorv og livlige centrum – sæt dig her i mellem de høje palmer og oplev bylivet! Bylivet er netop, hvad Cali er kendt for, for byen er Colombias salsa-hovedstad, og her på pladsen kan du altså godt kridte danseskoene. Salsaen bør være den primære grund til at besøge Cali.

I udkanten af byen står Cristo Rey og kigger ud over byen, og du må næsten op og se det flotte Kristus-monument og nyde udsigten ud over byen.

Du kan også tage til Parque Nacional Natural Farallones vest for Cali. Nationalparken har fantastisk flotte bjerge og frodig natur, som bare ligger og venter på at blive trasket igennem på en vandretur. 

Billeder

Udsigt ud over Cali
Cali by
Den gamle bydel
Katedralen
Cristo Rey

Hoteller i Cali

Flere hoteller i Cali