Colombia

Isla Mucura

Gå tilbage

Rejser til Isla Mucura

Isla Mucura er en lillebitte bountyø i Det Caribiske Hav, og her finder du det klareste mest turkise vand og skøn, hvid sandstrand med palmer. Øen er faktisk så lille, at der kun findes meget få hoteller.

Brug tiden på at ligge og dase med en drink i hånden og nyd havet. Der findes både fine sandstrande og stenede strande på øen, og de er alle gode, men du kan godt risikere, at de forsvinder ved højvande.

Vil du hellere røre dig lidt, så snup en bådtur eller sejl i kajak rundt om øen. Du kan også snorkle eller dykke og se koralrevets mange fisk i de flotteste farver. Her er det ikke usandsynligt, at du ser delfiner, havskildpadder eller kæmpemæssige djævlerokker.

Hvis du bliver træt af sand og hav, kan du gå en tur ind i øens grønne omgivelser - måske du er heldig at spotte en papegøje eller et dovendyr i et af træerne. Du kan også leje en cykel og udforske øen. Brug også tiden på at være aktiv ude på vandet i sejlbåd, bådtaxa eller på paddleboard. Det krystalklare vand skal helt sikkert udforskes!

Isla Mucura er en ø, du virkelig ikke vil hjem fra - og en caribisk ø, når de er bedst.

Billeder

1 ud af 4
Den smukke ø
1 ud af 4
Badebro
1 ud af 4
Stranden ovenfra
1 ud af 4
Dejlig udsigt over stranden

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Isla Mucura

Flere hoteller i Isla Mucura