Colombia

Medellín

Gå tilbage

Rejser til Medellín

Medellín bliver i dag betegnet som Sydamerikas Silicon Valley, fordi den er en af de mest innovative byer i Sydamerika og Colombia. Byen er dog nok bedre kendt for at være den infamøse narkobaron Pablo Escobars fødeby. Manden, der blev regnet som en af verdens rigeste i 80'erne, er ikke så populær, men trods alt en større del af byens historie. Det er også ham, der er skyld i, at flodheste nu lever vildt i Colombia. Han fik dem nemlig bragt hertil for at have dem i sin egen private zoologiske have - og nu lever de her altså!

Smuk by med massevis af blomster

Medellín er og bliver en super skøn by, der ligger smukt i en dal og dækker en stor del af de omkringliggende bjerge. Her er det næsten forår året rundt, hvilket har givet byen tilnavnet "city of eternal spring", og det vrimler med blomster, bjerge og venlige mennesker. Medellín er faktisk på verdensplan den næststørste leverandør af blomster, og i august har de en smuk årlig blomsterfestival.

Oplev en masse i byen

En af byens mest charmerende bydele er Comuna 13. Her kører ingen biler, og byens gader er præget af farvestrålende vægmalerier og dans og musik i gaderne. Du bør også besøge Botero Plaza, der er fuld af skulpturer af den berømte colombianske kunstner, Fernando Botero. Lige ved siden af ligger Antioquia Museum, hvor du kan slentre rundt og nyde mere af hans kunst.

Senere kan du besøge Medellíns botaniske have, der er fuld af sjove, eksotiske planter i alle størrelser og farver. Se også det interessante spanske bibliotek, der er kendt for sin særlige arkitektur.

Byen har mange stejle gader, men du kan både tage kabelbane, metro og en rulletrappe med hele 350 trin! Fra kabelbanen har du en strålende udsigt ud over byen fraoven.

Tag måske en bus til Cerro Nutibara, et lille bjerg i udkanten af byen, hvor du kan nyde den smukke udsigt over hele byen. Du kan også tage en tur til det sjove klippebjerg El Peñol, hvor der er fantastisk udsigt ud over den smukke natur i Guatapé - som i øvrigt er en rigtig hyggelig by med farvestrålende huse og små, charmerende gader.

Vi anbefaler på det varmeste, at du tager en guidet tur og lærer mere om byen.

Spis lækker mad

I byen er der utallige muligheder for gode madoplevelser – snus rundt i gaderne og find de bedste restauranter!

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Colombia
1 ud af 7
Rejser til Colombia
1 ud af 7
Rejser til Colombia
1 ud af 7
Rejser til Colombia
1 ud af 7
Rejser til Colombia
1 ud af 7
Rejser til Colombia
1 ud af 7
Rejser til Colombia

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Medellín

Flere hoteller i Medellín

Oplevelser