Gå tilbage

Rejser til Minca

Minca er en lillle bjerglandsby i Sierra Nevada bjergene omkring en times kørsel fra Santa Marta. Her ligger den i skøn, kølig bjergluft omgivet af natur, skove, bjerge, floder, åer, vandfald og kaffeplantager – en dejlig omvæltning, hvis man kommer lige fra Santa Marta, hvor temperaturene kalder svedperler frem.

Befolkningen i byen er relativ ung og ny på grund af guerilla krigene, som hærgede i dette område. Ellers er byen en typisk colombiansk bjergby med meget lokale restauranter,

Byen er kendt for sine chokoladefarme og økologiske kaffe. De mange kaffeplantager er 100% bæredygtige, for de bliver vandet med vand fra kilderne og høstet på gammeldags manér.

Naturen tiltrækker både backpackere, fugleinteresserede, cykelryttere, bjergbestigere og helt almindelige turister, der bare vil væk fra de største turistfælder. Og det er selvfølgelig også i naturen, at de fleste oplevelser ligger.

Tag en vandretur til Los Pinos, der betyder Pinjetræerne. Her går du cirka to timer igennem tågeskove op til et udsigtspunkt, hvor udsynet ud over bjergene er helt fantastisk. Du kan også hyre en af de lokale til at tage dig op på sin knallert. Det tager omkring 45 minutter.

Måske vil du hellere vandre til Marinka-vandfaldet, som ligger en times tid fra Minca – her krydser du floder og bambusskove, før du når vandfaldet, hvor du kan belønne dig selv med en kølig dukkert. Det koster lidt at komme ind til vandfaldet. Pozo Azul og Las Piedras er to naturlige svømmepøle med vandfald, som du kan springe ud fra, hvis du har brug for en skyller efter en lang vandretur.

Du bør næsten også besøge en af områdets kaffefarme og smage på den lokale kaffe. Du kan selvfølgelig også bare blive i byen og nyde de hyggelige restauranter og barer, opleve bjergbyboernes hverdag og besøge de folk, som bor rundt omkring i skovene.

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Colombia - Minca
1 ud af 7
Rejser til Colombia - Minca
1 ud af 7
Rejser til Colombia
1 ud af 7
Rejser til Colombia
1 ud af 7
Rejser til Colombia
1 ud af 7
Rejser til Colombia
1 ud af 7
Rejser til Colombia

Hoteller i Minca

Flere hoteller i Minca