Gå tilbage

Rejser til Lasso

Lasso er en lille flække, der ikke ligger langt fra den smukke Cotopaxi Nationalpark. Fra byen er der udsigt til den næsten 6.000 meter høje vulkan Cotopaxi, der troner i landskabet med sin sneklædte top. Det er rent faktisk den højeste vulkan i Ecuador, og du kan enten beundre den på afstand, eller tage på tur med jeep og gåben op til toppen, hvorfra du har en enestående udsigt over landskabet!  

Cotopaxi er ikke den eneste ”bakketop” i nationalparken. Vulkanen Sincholagua og de næsten 5000 meter høje bjerge Rumiñahui og Morurco stikker også op i landskabet. Bjergene omgiver utallige dale, søer og floder – et imponerende landskab i 3.500 meters højde over havets overflade.

Sørg for at have god plads på kameraet, og tag så rundt til lagunen Limpiopungo, der er smukt omgivet af Cotopaxi, Sincholagua og Rumiñahui, lagunen Santo Domingo, hvor du finder en lille kilde omringet af stenvægge som inkaerne byggede, og til udsigtspunktet Sunfana, hvor du har en dejlig udsigt over en stor slette med fyrretræer.

Storslået natur når det er bedst! I nærheden af Lasso ligger Quilotoa, der er en meget smuk kratersø højt oppe i bjergene. Nyd det fantastiske landskab og se, hvordan livet leves i de små landsbyer. 

Billeder

1 ud af 4
Lasso og Cotopaxi vulkanen
1 ud af 4
Rejser til Cotopaxi - Ecuador
1 ud af 4
Landskabet omkring Lasso
1 ud af 4
Rejser til Cotopaxi - Ecuador

Hoteller i Lasso

Flere hoteller i Lasso